Právě jsme narazili novou jepici Blaženu navařenou 10. května. Na chmelení jsme tentokrát použili odrůdu Wakatu z Nového Zélandu, po které ucítíte jemné tóny limetky s podtóny vanilky. Samozřejmě si ji jako vždy můžete odnést i v lahvích. Článek Jepice Blažena se nejdříve objevil na Kbelský pivovar.
NOVÁ JEPICE ARNOŠT – várka z 30. března právě na čepu. Meruňka, marakuja, broskev… tak voní a chutná odrůda El Dorado, když ji zastudena dochmelíte v tanku odrůdou Galaxy. Nenechte si to ujít. Článek Jepice Arnošt se nejdříve objevil na Kbelský pivovar.
projít na článekNová várka jepice je tentokrát chmelena odrůdou Azacca, původem z Washingtonu. A protože se vařila 2. března, má krásné české jméno Anežka. S ním ladí její příjemné květinové aroma s dozvuky citrusů, především pomerančů. Článek Jepice Anežka se nejdříve o
projít na článekTato várka z 2. prosince je chmelena odrůdami El Dorado a Amarillo. Má příjemné aromatické tóny broskve, meruňky a grepu, hořkost je mírnější. Článek NOVÁ JEPICE BLANKA se nejdříve objevil na Kbelský pivovar.
projít na článekje náš další výlet k protinožcům. Byla chmelena australskou odrůdou Enigma, což je aromatický chmel s jednou zvláštností. Kromě běžnějšího aroma tropického ovoce, bobulí a peckovin s tóny šťavnatých malin, melounu a červeného rybízu ucítíte také tóny bílé
projít na článekZa posledních 14 let jsem dělala 3 vejšky, asi 20 různých kurzů, přírodní medicínu, nyní střední zdrávku. Ale zde jsem byla nadmíru překvapená, jak lze laskavě, v klidu a míru přistupovat k posluchačům. Veškeré dotazy řešit trpělivě s milým a hřejivým úsm
projít na článek