Jídelní lístek pražské zoo

Od pondělí 18. až do úterý 26. prosince budeme u hlavního vchodu do Zoo Praha vybírat dárky pro naše zvířata: čerstvé ovoce a zeleninu (zejména jablka a mrkev), neslané suché pečivo, ořechy a piškoty. Jde o nejběžnější a současně nejtrvanlivější položky našeho seznamu krmiv. Tento seznam je ale samozřejmě mnohem, mnohem delší. Našli byste na něm nejen různé druhy mas či zeleniny, ale také cvrčky několika velikostí, květy rostlin nebo houby, nemluvě o speciálních granulích, sušenkách a krmných směsích. Musíme se zkrátka starat o velmi náročné strávníky.

projít na článek

Spouštíme nový jídelní lístek

Od pondělí 23. 5. spouštíme nový JÍDELNÍ LÍSTEK -PIZZY -HLAVNÍ JÍDLA/ STEAKY -STREET FOOD -MARINOVANÉ A PEČENÉ -MENU PRO VÍCE OSOB?‍? -DĚTSKÉ MENU -DEZERTY The post Spouštíme nový jídelní lístek first appeared on METROPOLE TEPLICE.

projít na článek

Restaurace Plzeňka - Duli

Restaurace Plzeňka - Duli v centru města Liberec nabízí příjemné posezení v neotřelém prostředí. Restaurace je ve všech třech patrech a i ve sklepeních se nalézá klub. Kromě nabídky hotových jídel, která se každý den mění nabízí Plzeňka ještě kuchyni česk

projít na článek

Nově v nabídce: jídelní lístky

Jídelní lístky jsou neodmyslitelnou součástí každého gastro provozu. Proto v naši nabídce nově naleznete i pestrý výběr jídelních lístků, které jsou důležité pro správnou prezentaci vašeho menu a pomáhají zákazníkům snadno a rychle vybrat si svá oblíbená

projít na článek

Pozvánka na koncert v pražské Nové síni 26.ledna roku devátého

V pondělí 26.ledna budu hrát od 19.00 v pražské Kavárně písničkářů Nová síň ve Voršilské ulici 3. Kromě písní ze Sudéty uslyšíte také nemálo novinek. Krom Linharta jest nabízen také výběr chutných káv a vín. Jste srdečně zváni.

projít na článek

Klubová Kavárna písničkářů v pražské Nové síni

Přičiněním písničkáře, herce a spisovatele Václava Koubka zahájila v pražské Nové síni (Voršilská 3, Praha 1) svoji činnost pozoruhodná klubová  Kavárna písničkářů .

projít na článek