Jídla budoucnosti: Najíte se dostatečně?

Jaká je gastronomie budoucnosti? Pochutnáte si, nebo odejdete s prázdným žaludkem? Ne každý zvládne konzumovat stravu, na kterou není zvyklý. Očekávat můžete překvapující chutě, konzistence i celkový vzhled. Přece jen jíte i očima. Prohlédněte si 3 futuristická jídla, které nenajdete jen tak v ledajaké restauraci.  

projít na článek

Jak se vaří podle studentské kuchařky: 3 recepty na rychlá a levná jídla pro studenty

Málo času, ne zrovna moc peněz, ale pořádný hlad? Pohled na studentské jídlo se v uplynulých letech proměnil. Málokterý student dnes dá zavděk lacinému salámu a těstovinám s kečupem. I v době nakloněné kvalitní zdravé stravě je však pro studenty důležitá

projít na článek

FOCENÍ JÍDLA PRO časopis BYLINKY REVUE

Už v roce 2015 jsem navázal spolupráci s krásným časopisem Bylinky Revue. Poprvé ode mě odebrali několik fotografií jídla na zkoušku, a protože se obrázky líbily, vznikla dlouhodobější spolupráce. Ta je spojená také s úžasnou foodblogerkou Miriam Kotorovo

projít na článek

Rozhovor o budoucnosti nezávislého filmu II. část

Mezi tvým posledním filmem uteklPříspěvek Rozhovor o budoucnosti nezávislého filmu II. část pochází z MOVING PICTURES

projít na článek

Rozhovor o budoucnosti nezávislého filmu I. část

Rozhovor pro Impuls Hradec Králové o tom zkušenostech s amatérskými filmaři. Příspěvek Rozhovor o budoucnosti nezávislého filmu I. část pochází z MOVING PICTURES

projít na článek

Proč si místo vaření objednat jídlo domů?

Rozhodnout se mezi vařením a objednáním jídla domů může být těžké. Zde je několik důvodů, proč si objednat jídlo domů může být lepší volbou. Ušetříte čas Vaření může být časově náročné a vyžaduje plánování. Objednáním jídla domů si můžete ušetřit čas

projít na článek