Jídlo bez námahy

Narozeniny jsou ideální příležitost jak si užít společné chvíle s rodinou. Slaví se narozeniny dětí i dospělých, a každý si chce užít oslavu na maximum. Pobavit se s rodinou a přáteli, užít si zábavu a dobře se najíst je cílem snad každé oslavy. Vždycky záleží na tom, pro koho budete oslavu připravovat. Jiné požadavky jsou na oslavu pro dospělého a jiné zase pro dětskou oslavu. Někdy je nutné spojit oslavu pro dítě i dospělého dohromady, a je to pěkně těžký úkol. Je nutné vymyslet program tak, aby se nenudili dospělí ani malí oslavenci a hosté, a také je nutné vymyslet vhodné občerstvení. Na oslavách se jí běžně Na celém světě jsou oslavy čehokoliv spjaty s dobrým jídlem. V mnoha státech se podávají tradiční národní pokrmy, a v České republice tomu není jinak. Často lidé volí klasiku v podobě řízků, obložených mís a nebo obědů v podobě slavnostního menu. Většina lidí jako slavnostní oběd volí vývar, svíčkovou a nějaký dort. Takové menu se hodí takřka kamkoliv, ale části lidí vadí, že nevypadá dobře. Věděli jste, že jakékoliv jídlo lze dnes připravit i v jeho moderní podobě? Při přípravách oslavy má každý plné ruce práce. Zejména organizátoři toho mají opravdu nad hlavu. Je potřeba vymyslet kde se oslava bude konat, sestavit seznam hostů, vymyslet pozvánky, dárky, výzdobu, zkrátka je toho dost. Proto je dobré přípravu pohoštění nechat na někom, kdo dokáže i v kratším termínu připravit lahodná jídla pro každou příležitost. Cateringová společnost vám připraví nejen klasiku, ale i moderní jídla, po kterých se hned zapráší. Proč si zvolit catering? Protože vám to ušetří spoustu času, a budete mít připraveno pohoštění ve vysoké kvalitě, které bude chutnat všem. Připravujeme pohoštění z kvalitních surovin a dodáváme jen takové pokrmy, která bychom si sami na svou oslavu připravili. Článek Jídlo bez námahy se nejdříve objevil na Elmaz.

  • Web: Elmaz
  • Aktualizace: 27.3.2024
projít na článek

Jídelníček 26.2. 1.3.

PONDĚLÍ 26.2.: polévka: Slepičí s jáhly (1, 3, 7, 9) hlavní jídlo: Hovězí kousky na tymiánu, dušená rýže, čaj šípkový s citrusy, ovocná šťáva, mléčný koktejl, voda (7) ÚTERÝ 27.2.: polévka: Boršč (1, 7) hlavní jídlo: Obalovaná treska v c

projít na článek

Jídelníček 4.3. 8.3.

PONDĚLÍ 4.3.: polévka: Zeleninová s knedlíčky se špenátem a sýrem (1, 3, 7, 9, 12) hlavní jídlo: Pikantní fazole, chléb, čaj sladký polibek, ovocná šťáva, Carotelka mrkev/ananas, voda (1, 7) ÚTERÝ 5.3.: polévka: Norská rybí (4, 7, 9) hla

projít na článek

Stravování na treku: jak na jídlo na cesty

Než se vydáte na trek, věnujte chvilku počtům a sestavte si ideální trekové menu, které vám doplní dostatek energie na dlouhý pochod i na náhlý větší výdej. Přečtěte si, jak na správné a zdravé jídlo na cesty, ať už se chystáte na vícedenní túru, nebo něk

projít na článek

Jak si pochutnat a zároveň ušetřit

Jste vděčný jedlík a gurmán, který si rád pošmákne na poctivém jídle, ale vaření není vaše silná stránka? Navštěvujete často své oblíbené restaurace, nebo si z nich necháváte přivážet jídlo až domů? Přečtěte si, jak si dopřát kvalitní a chutné jídlo a nem

projít na článek

Jaké jídlo si vzít s sebou na cesty?

Ať už se chystáte na krátký výlet po okolí, nebo na několikadenní přechod hor, základem je mít s sebou dostatek vody a jídla. Jaké jídlo si ale sbalit s sebou? Řízek od maminky je sice klasika a určitě si na něm pochutnáte, ale ten, kdo zvažuje každý kilo

projít na článek