Jihočeské cyklotrasy Xll

Počet zveřejněných jihočeských cyklotras přesáhl stovku. Další várka pro milovníky přírody přináší fotky a povídání o toulkách Strakonickem, Šumavou, Blanským lesem i Novohradskými horami.

projít na článek

Jihočeské cyklotrasy Xl.

Další várka okomentovaných tras z jihočeské přírody vám může znovu nabídnout inspiraci trasou nebo jen pár chvilek zábavy.

projít na článek

Tisková zpráva: Stipendium už během prvního semestru

Klára Pirochová: Stipendium už během prvního semestru: Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity láká nové studenty Vodňany 10. července 2018 – Náborový příspěvek ze strany zaměstnavatelů se v dnešní době nedostatku pracovní síly stává už témě

projít na článek

V úterý 5.5. od 18:00 na vlnách Slowradia

V úterý 5.5. vstoupí v 18:00 do ambientních ploch jisté jihočeské louky jakýsi tulák s omlácenou neelektrickou kytarou a ještě než si rozdělá večerní oheň, zahraje na jediný mikrofon, který bude k dispozici, pár sudetských songů. Sledujte na  slowradio.cz

projít na článek

Pozvánka na koncert do Českých Budějovic

Všechny své jihočeské příznivce zvu na čtvrteční koncert 11. června do klubu Solnice v České ulici v Českých Budějovicích. Uslyšíte písně ze Sudéty, ale také mnohé nové. O večírek se rozdělím napůl s písničkářkami Klárou Šimkovou a Markétou Hávovou .

projít na článek

Vojta Kiďák Tomáško: Všechno je tak, jak má být (CD)

Na desátém řadovém albu známého písničkáře Vojty Kiďáka Tomáška najdete 15 nových autorských písní. Všechny skladby vznikly za vydatné pomoci členů známé jihočeské skupiny Nezmaři. Album je určeno všem fanouškům dobré folkové a trampské muziky.

projít na článek