Jiří Jupa a jeho závodní koníček

Automobilový závodník, který se závodění věnuje už hodně dlouho, ať již okruhovým, nebo kopcovým závodům. Ale závodit začal někde úplně jinde. Více už v rozhovoru s Jiřím Jupou z Družce z Kladna.

projít na článek

JIŘÍ MIČÁNEK OVLÁDL BRNĚNSKÉHO DRAKA

V čele českého vrchařského mistrovství ČR je po nedělním závodu Brněnský drak Jiří Mičánek jr. Manažer a pilot týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra suverénně ovládl všechny čtyři závodní rozjížďky.

projít na článek

Mičánek Motorsport powered by Buggyra startuje závodní sezónu

Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra zahájil v uplynulých dnech ostrou přípravu na nadcházející závodní sezónu 2020. Tento pomyslný start obstaral funkční test dvou vozů Lamborghini Huracane ST EVO. Za volant obou vozů se v průběhu testu posadil týmo

projít na článek

Mělnický jezdec Jiří Mika se představuje

Dalším jezdcem, kterého jsme pozvali si trochu popovídat o jeho zážitcích a zkušenostech, je Jiří Mika z Mělníka, kterého přivedl k motorsportu jeho otec.

projít na článek

Jachting má za sebou první letošní závodní víkend

O víkendu 16.–17. 5. se hned na několika českých vodách konečně rozjela závodní jachtařská sezona. Vítr byl ale slabý, a tak se ne všechno podařilo odjet.

projít na článek

Mostecké červnové manévry, aneb Carboniacup potřetí

Na 4.219m dlouhé závodní trati v Mostě se konal již třetí díl letošního Carboniacupu, neboli cupu pro různorodou závodní, či produkční techniku.

projít na článek