John Cooper: edice MINI Anniversary

Jméno John Cooper, od jehož narození dnes uplynulo 98 let, znamená nejen velké úspěchy ve formuli 1, ale také tradičního sportovního ducha značky MINI. Před 60 lety položil John Cooper základy legendárních závodních úspěchů klasických vozů Mini. Byl to začátek spolupráce mezi MINI a rodinou Cooperů, která trvá dodnes. Společná tradice sahá od prvního Mini Cooper, uvedeného na trh v září 1961, až po současné sportovní modely John Cooper Works.

projít na článek

MINI Cooper S Clubman edice Untold

MINI Cooper S Clubman je důkazem toho, jak může moderní interpretace koncepce karoserie shooting-brake propojit tradici s progresivními vlastnostmi. Lifestylová edice Untold nyní podtrhuje důmyslnou rafinovanost designu tohoto

projít na článek

Exkluzivní model MINI Paddy Hopkirk Edition

Speciální model bude dostupný od října 2020 na vybraných trzích jako MINI Cooper S a MINI John Cooper Works s 3- a 5dveřovou karoserií.

projít na článek

Nové MINI John Cooper Works Clubman a nové MINI John Cooper Works Countryman.

Britský výrobce prémiových automobilů MINI prezentuje modely, které jsou podle některých měřítek nejvýkonnějšími vozy určenými pro silniční provoz v šedesáti

projít na článek

Edice MINI John Cooper Works Clubman Untold

Jako moderní interpretace klasické koncepce shooting brake se MINI Clubman jasně odlišuje od svých konkurentů v segmentu prémiových kompaktních vozů.

projít na článek

Nové MINI John Cooper Works Countryman

Nové MINI John Cooper Works Countryman​: Extrémní výkkonost,  ať se vydáte kamkoliv. Neodolatelný charakter vyladěný na závodním okruhu.

projít na článek