Jsme tu v novém pro Vás!

Po velmi dlouhé době Vám představujeme inovované portfolio GraphicSite. Připravovali jsme jej několik měsíců a nyní máme hotovo. Pro naše portfolio jsme vybrali asi 30 vybraných prací a zakázek, které jsme realizovali a přišli nám zajímavé pro prezentaci. V příštích týdnech máme v plánu doplnit ještě další práce, které jsme realizovali v uplynulých několika měsících a nezbyl nám čas je prozatím přidat. Web bude také kompletně dostupný v anglickém jazyce, jelikož naši klienti již nejsou pouze z řad českých firem a podnikatelů. Jsme hrdí na výsledek naší několikaleté práce a opravdu cítíme náš úspěch každý den z vyjádření našich klientů. Od začátku se změnilo mnohé, ale cíl máme stále stejný a to poskytovat ty nejkvalitnější služby našim zákazníkům. Připravujeme také větší množství soukromých projektů, o kterých vás budeme samozřejmě informovat.

projít na článek

Denní místnost přímé obslužné péče v novém

Čekali jsme, těšili se, a nakonec je možno užívat si Čtěte více Článek Denní místnost přímé obslužné péče v novém se nejdříve objevil na Domov Potoky - Domov se zvláštním režimem Chřibská.

projít na článek

Kosmetický salón v novém

Přijďte se podívat, jak jsme pro Vás zvětšili prostory kosmetického salónu. 

projít na článek

Sady Far Away v novém balení 

The post Sady Far Away v novém balení  appeared first on AVON registrace.

projít na článek

Vítejte na našem novém webu!

Spustili jsme novou internetovou prezentaci, na které najdete kromě obvyklého výčtu služeb i přehled aktualit. Budeme Vás informovat o probíhajících akcích nebo nových službách, které připravujeme.

projít na článek

Ceny pevných disků po novém roce

Pokud někdo odložil nákup nového disku na po vánocích či dokonce po novém roce, tak by ho mohla zajímat následující tabulka. Jsou v ní uvedeny ceny přepočítané ceny disků na jejich kapacitu tedy, kolik korun českých zaplatíte za 1GB kapacity (desetinný ú

projít na článek