Jsme zodpovědní za to, co děláme ve snech? Cage září v satiře na kulturu celebrit

Snímkem To se mi snad zdá jednou provždy končí debata, jestli je výjimečný, nebo „tak špatný, až je výborný“ herec

  • Web: RESPEKT
  • Aktualizace: 25.5.2024
projít na článek

PETR OTÁHAL VZDĚLÁVÁNÍ PRO HR ANEB POD SVÍCNEM JE NEJVĚTŠÍ TMA

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek

Image Lab zve na webináře: Od situační improvizace po inovativní firemní kulturu a Klíčové aktivity životního cyklu zaměstnance

Poradenská společnost Image Lab srdečně zve na oblíbené Zoom Snacky tentokrát zaměřené na situační improvizaci a inovativní firemní kulturu. Webinář Od situační improvizace po inovativní firemní kulturu pod vedením Víta Špaňhela proběhne 26. května 2023.

projít na článek

Nový stroj HYBRID 3.1 v plném provozu

Přinášíme vám několik záběrů z produkce na novém stroji HYBRID 3.1 Na stroji lze gravírovat u takové drobečky jako je tato zakazka do 3.1m délky trnu Vše co děláme, deláme to pro naše zákazníky!

projít na článek

Podstatné je, co děláme, ne odkud jsme

Na AVU vyrůstá umělecky výjimečná „ukrajinská“ generace

projít na článek

Ranné správy 18.10.2017

Klíčové události • Německo: ZEW index ekonomického sentimentu v říjnu vzrostl ze 17 b. na 17,6 b. • Polsko: Změna zaměstnanosti v září +4,5 % r/r. Průměrná mzda v září +6,0 % r/r. • Eurozóna: Harmonizovaná inflace v září +0,4 % m/m a +1,5 % r/r. • USA:

projít na článek