Jubilejní 20. sezóna začíná!

Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 4. března 2023 od 10.00 do 15.00 hodin velká sláva!

projít na článek

V Brně zahájila 20. jubilejní dostihová sezóna

V sobotu 22. dubna odstartovala jubilejní 20. sezóna na dostihovém závodišti Dvorská v Brně dvěmi dostihy pro neregistrované koně a osmi rovinovými i překážkovými dostihy s tradičními vrcholy v Jarní moravské míli a Jarní brněnské steeplechase. Atmosféru

projít na článek

Jubilejní dostihová sezóna v Mostě odstartovala

Memoriál dr. Frankenbergera – Jarní cena města Mostu a druhý vrchol dostihového dne, Memoriál Vlastimila Smolíka, zahájily letošní jubilejní sezónu na mosteckém dostihovém závodišti. Fotografka Jana Syručková byla samozřejmě na místě. Více fotografií v g

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

ETRC 2016 Sezóna začíná na Spielbergu

Maďarský pilot Norbi Kiss se těší na obhajobu titulu ve FIA Truck Racing Championship 2016, který začíná o víkendu závodem na rakouském okruhu RedBullring.

projít na článek

Eset V4 Cup a FIA Zone CE začíná okruhem v Maďarsku

Okruhová sezóna cestovních a formulových vozů začíná v Maďarsku. Po zimní přestávce změří síly nejen našinci, ale i celá zóna střední Evropy FIA a ESET V4 Cup.

projít na článek