K 12.výročí jsem si nadělil nový web

Je to už 12 let, co se profesionálně věnuji fotografii a videu. Nádherných 12 let, plných skvělých a zajímavých lidí, neuvěřitelných příběhů, adrenalinových chvil a tisíců hodin v terénu i za obrazovkou počítače při následné postprodukci. A tak jsem si řekl, že si k tomu výročí nadělím nový web. To jsem si myslel, že to bude pohoda. Nechám si web udělat a do měsíce mám vystaráno. Jenže to mě nenapadlo, že nový web znamená hlavně projít ty tisíce fotek, aktualizovat databázi, udělat si ve všem pořádek. Asi si dovedete představit, jaké martýrium je pro fotografa projít tu hromadu materiálu a snažit se z ní vybrat to nejlepší. Jestli si to nedovedete představit, představte si jak se snažíte z těch 856 fotografií z dovolené vybrat maximálně 40 na Facebook, aby lidi vůbec bavilo si celé album projít. Jo, tak přesně takhle jsem se cítil. Místo jednoho měsíce to trvalo několik měsíců. A já jsem za to rád. Tento nový web mě totiž donutil vše si uspořádat a zavzpomínat na ty všechny úžasné chvíle strávené tím, co nejvíce miluji focením a natáčením. Uvědomil jsem si, jak mám obrovské štěstí být součástí tolika významných chvil v životech tolika lidí. Od prvních týdnů nově narozených človíčků, přes rodinná setkání, imatrikulace na vysoké škole, pracovní úspěchy, svatby s milovanými protějšky po sportovní vítězství, kulturní zážitky a historicky významné události. Díky své práci mohu zachytit celý životní koloběh a jsem za to opravdu vděčný. Věřím, že se vám nový web bude líbit a těším se, že mi dáte příležitost být na chvíli součástí i vašeho života. Váš Patrik Uhlíř S primátorkou města Brna na zahájení mé výstavy Kalendář vzpomínek v Galerii Vaňkovka, květen 2019. The post K 12. výročí jsem si nadělil nový web appeared first on Patrik Uhlíř.

projít na článek

65. výročí sboru

Tento rok si připomínáme 65. výročí od zahájení baptistické práce v Aši. Vzpomínkové setkání se uskutečnilo v pátek 13.5. a v sobotu 14.5.2014.

projít na článek

Speciální várka piva ke 100. výročí

Ke 100. výročí československé republiky jsme uvařili VENCU 13°, polotmavý speciál svrchně kvašený z českého chmele Kazbek "bo fajne pivo" SLEZSKÝ PIVOVAR

projít na článek

60. výročí baptistické práce v Aši

Tento rok si připomínáme 60. výročí od založení baptistického sboru v Aši. (V té době jako stanice chebského sboru.) Vzpomínkové setkání se uskutečnilo 15.-17.5.2009.

projít na článek

25. výročí založení LEX - pozvánka

Spolek LEX už 25 let chrání práva legálních držitelů zbraní v České republice. Proto pro Vás LEX ve spolupráci se střelnicí Don Shot a pobočným spolkem LEX Jižní Morava přichystali k tomuto výročí rodinnou střeleckou akci v Brně.

projít na článek

Kam za zážitkem z relaxace?

Blíží se výročí Vašeho seznámení nebo jen tak chcete potěšit Vaši novou přítelkyni? Ať už hledáte dárek k výročí nebo jen tak pro radost, ten nejhezčí dárek je ten, který je věnován od srdce. Právě takové jsou zážitky od společnosti Allegria....

projít na článek