K agilnímu přístupu nás inspirovala současná doba a její nároky

Dana Fajmonová je ředitelka oddělení lidských zdrojů Raiffeisenbank ČR. V rozhovoru hovoří o zavedení agilního přístupu v HR oddělní banky, o transformaci oddělení a také a vzdělávání zaměstnanců. Nahrávka vznikla u příležitosti konání konference HR Know How 2022 – Formování nové budoucnosti, kterou pořádá profesní organizace People management Forum. Rozhovor pro HRtv vedl obchodní ředitel společnosti IVITERA Tomáš Pospíchal. 

projít na článek

Vypadl vám zub? Nahradí vám ho zubní implantát!

Mít vlastního zubaře je dnes jako výhra v loterii, a mít dobrého zubaře je přímo jackpot. Kvalitních zubařů je totiž nedostatek. Současná stomatologie už dávno není jen o pravidelných preventivních prohlídkách, byť ty jsou stále základem. Její součástí je

projít na článek

Prodloužená otevírací doba podnikové prodejny od 6. února 2023

Protože bychom Vám rádi umožnili nakupování v naší podnikové prodejně v areálu firmy ve Smržicích i mimo běžnou otevírací dobu, upravili jsme pro Vás její tradiční prodloužení během jarní prodejní sezóny. Podniková prodejna je umístěna přímo v areálu firm

projít na článek

Otevírací doba Velikonoce

Otevírací doba během velikonočních svátků: Pátek 29.3. ZAVŘENO, Sobota 30.3. 8.00-12.00, Pondělí 1.4. ZAVŘENO, Úterý 2.4. 7.00-17.00 The post Otevírací doba Velikonoce appeared first on ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o..

projít na článek

Provozní doba plavebních komor na Vltavě a vltavské kaskádě

Provozní doba plavebních komor od Českých Budějovic po hráz slapské vodní nádrže   Plavební komora Říční km Provozní doba  Kontakt  Poznámka České Vrbné 233,10  od 1. května do 30. září: 8:00 - 12:00 a 13:00 - 19:00  - pondělí až sobota 8:00 - 12:00 a 13

projít na článek

Rozchodník telephium - Sedum hylotelephium SAZENICE

ROZCHODNÍK TELEPHIUM Sedum hylotelephium Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Robustní košatý rozchodník s dužnatými listy, sytě růžové květenství jsou široká a plochá. Květy jsou vhodné k řezu a sušení. Doba k

projít na článek