Kadeřnické studio ŠARM Eva Duníková

Kadeřnické studio ŠARM vám nabízí dámské, pánské i dětské stříhání. Dále můžete využít služeb jako je melírování, barvení, TRVALÁ, SPIRÁLOVÁ TRVALÁ, žehlení vlasů a zábaly. Veškeré kadeřnické úkony jsou prováděny značkovými materiály firmy DUSY profesional. Rádi vás učešeme na společenskou akci i svatbu. V našem studiu si můžete zakoupit vlasovou kosmetiku značky DUSY a dárkové poukazy. Naše kadeřnictví umožňuje bezbariérový přístup. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

BLITZBLANK bei der Präsentation des Studio Molière 

Wir waren mit einem Stand bei der Präsentation des Studio Molière vertreten. Fotos von dem Event finden Sie hier. Der Beitrag BLITZBLANK bei der Präsentation des Studio Molière  erschien zuerst auf BLITZBLANK.

projít na článek

Týdenní žurnál: #33: Moon Studio a promýšlení kariérního směru

Záznam z týdne 3.–16. 4. 2023. Hledám tým, kde bych se uplatnil. Moon Studio. B2B tvorba webů na Webflow nebo Framer. Hobby projekt do zahraničí – Make Your UI/UX designs pop!

projít na článek

LA FRETTE reklamní studio s.r.o.

Reklamní studio LA FRETTE se zabývá grafickým designem a kompletní výrobou reklamy. Zhotovíme vám samolepky, štítky, polep vozidel, obchodů, vizitky, letáky, potisky atd. Neváhejte nás kontaktovat pro nezávaznou kalkulaci.

projít na článek

Kuchyňské studio ELZA

Proč si vybrat kuchyňské studio ELZA? Přátelský, seriózní a profesionální přístup od plánování po montáž. Navrhneme pro Vás a dodáme kvalitní rakouské kuchyně Ewe, luxusní kuchyně INTUO a kvalitní německé kuchyně Nolte. Kuchyně montujeme odpovědně, přesně

projít na článek

Týdenní žurnál: #34: Ověřování nápadů, refocus na Designui a učení angličtiny

Záznam z týdne 17.–23. 4. 2023. Jak testuji nové nápady? Co Moon Studio? Refocus na Designui anová lekce. Učím se angličtinu.

projít na článek