Kalendář pro vinaře - duben

Jak si počínat na vinici, abychom měli co nejlepší úrodu, na to se měsíc co měsíc ptáme odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek

Kalendář pro vinaře - listopad

Jak si na vinici počínat v listopadu, ptáme se odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek

Kalendář pro vinaře - říjen

Jak si počínat v říjnu, abychom měli co nejlepší sklizeň, na to se ptáme odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek

Kalendář pro vinaře - květen

Jak si počínat na vinici v květnu, abychom měli co nejlepší úrodu, na to se ptáme odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek

Kalendář pro vinaře - červen

Jak si počínat na vinici v červnu, abychom měli co nejlepší úrodu, na to se ptáme odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek

Kalendář pro vinaře - srpen

Co dělat v srpnu, abychom měli co nejlepší úrodu vinné révy, na to se ptáme odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek