Kalendář Životu na stopě II - 2017

I v letošním roce vám nabízíme koupi kalendáře z projektu "Životu na stopě". Koupí kalendáře za 350,- Kč přispíváte na Společnost na podporu pacientů po transplantaci kotní dřeně Stopa z.s.. Kalendář je o velikosti A3 a získáte tím 14 krásných fotografií z Prahy a norských Lofot.

projít na článek

Pozvánka na výstavu Životu na stopě II

Přátelé, nejen že na výstavě uvidíte 28 nových fotografií z roku 2016, ale budete si moci objednat kalendář Životu na stopě II, jakoukoliv fotografii z vystavených a také se zapsat do registru dárců krvetvorných buněk. Tím vším přispějete na dobrou věc ;)

projít na článek

Kalendář 2016 "Životu na stopě"

Jelikož se první kalendář 2016 strašně rychle vyprodal, připravil jsem pro vás dotisk kalendáře pro rok 2016 s názvem "Životu na stopě". Je jiný v tom, že koupí přispíváte na společnost pro transplantaci kostní dřeně Stopa z.s.. Je vytištěn nejmodernějš

projít na článek

Kulinářský kalendář

Připravili jsme pro Vás Kulinářský kalendář na rok 2019 The post Kulinářský kalendář appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek

Kalendáře 2018

Připravil jsem pro vás kalendáře pro rok 2018. Kalendáře mají 13 resp. 14 stran a jsou o velikosti A3, aby na nich fotografie pořádně vynikly. Budou 2 varianty - "Noční Prahou" a "Černobílá". Pozor, kalendáře neobsahují stejné fotografie. Je každý jiný ;)

projít na článek

10 Tipů od Chytré opičky, čím naplnit adventní kalendář

Vytvořte dětem adventní kalendář, na který budou dlouho vzpomínat. Vlastnoručně vyrobený adventní kalendář zpříjemní dětem čekání na Ježíška a bude krásným každodenním zážitkem. Ať už jste na výrobu kalendáře vybrali látkové sáčky, papírové krabičky nebo

projít na článek