Kalibrace analyzátorů vlhkosti v akreditované kalibrační laboratoři

Jako akreditovaná kalibrační laboratoř č. 2394 KALIST AKL s.r.o. provádíme mimo jiné i kalibrace a servis analyzátorů vlhkosti (sušicích vah) různých značek a typů (Radwag, Ohaus, Shimadzu, Kern, Sartorius, Scaltec a dalších dle dohody). Pokud analyzátory vlhkosti (váhy) vykazují větší odchylky než je zákazník ochoten akceptovat, provedeme jejich seřízení, popř. navrhneme způsob opravy. Seřízení provedeme jak u vážící části, tak i u části teplotní. Ke každé z nich vystavíme kalibrační list. Naše kalibrace splňují požadavky dozorových orgánů (ISS, SÚKL, ČIA apod.).

projít na článek

Kalibrace analyzátorů tělesného složení Tanita

Provádíme servis a kalibrace profesionálních tělesných analyzátorů Tanita. Kalibrujeme nejen vážící část analyzátoru, ale pomocí speciálního kalibračního zařízení i část pro měření impedance.  Správné měření impedance na analyzátoru je důležité pro získán

projít na článek

Rozšíření akreditace o kalibrace infračervených teploměrů

Rozšířili jsme akreditaci o kalibrace infračervených bezdotykových teploměrů pro měření teploty povrchů. Můžeme vám tak vystavit mezinárodně uznatelný kalibrační list pro všechny typy bezdotykových teploměrů.

projít na článek

Kalibrace objemových pístových odměrných přístrojů

Naše laboratoř provádí akreditované kalibrace pístových odměrných přístrojů, jako jsou pipety (fixní i nastavitelné, jednokanálové i vícekanálové), byrety nebo dávkovače. Na kvalitně vybaveném pracovišti kalibrujeme jak manuální, tak elektronické přístroj

projít na článek

Kalibrace vah a vážících zařízení

Provádíme kalibrace elektronických i mechanických vah.

projít na článek

Kalibrace teploty v silech

Provádíme kalibrace měřících řetězců teploty v silech na uskladnění obilí. Kalibrujeme silozávěsy v jednotlivých buňkách sila i ukazatele měřících okruhů.

projít na článek