Kalibrační produkty

Společnost Renishaw nabízí řadu řešení pro zlepšení výkonu stroje, zvýšení maximální doby bezporuchového chodu stroje a plánování preventivní údržby.

projít na článek

Jungle Indabox kalibrační roztok PH 7 - 250ml

Jungle Indabox kalibrační roztok pH 4 slouží jako kalibrační pufr pro kalibraci pH metrů. Slouží i jako uchovávací roztok pro některé typy pH elektrod.Schémata a přesné dávkování hnojiv JUNGLE INDABOX najdete v těchto dávkovacích tabulkách JUNGLE. 

projít na článek

Jungle Indabox kalibrační roztok PH 4 - 250ml

Jungle Indabox kalibrační roztok EC slouží jako kalibrační pufr pro kalibraci pH metrů. Slouží i jako uchovávací roztok pro některé typy pH elektrod. Schémata a přesné dávkování hnojiv JUNGLE INDABOX najdete v těchto dávkovacích tabulkách JUNGLE.

projít na článek

Kalibrační koule

Přesné kalibrační koule pro kalibraci sond. Koule je upevněna v, polohovacím stojánku a lze ji nastavit v širokém rozsahu poloh.

projít na článek

Servis, podpora a školení

Tato stránka servisu a podpory obsahuje příručky, software ke stažení a podpůrné materiály pro kalibrační produkty.

projít na článek

Kalibrace přesnosti strojů a zařízení

Kalibrační systémy Renishaw - Laserový interferometr a Ballbar kontrolují, sledují a zlepšují statickou a dynamickou přesnost obráběcích strojů, souřadnicových měřicích strojů a dalších pohybových systémů s nároky na přesné najíždění polohy. Klíčovými pro

projít na článek