Kam pro inspiraci, klid, harmonii, úspěch?

Nejlepší inspirace přichází v rozpoložení klidu a přímo z vás samých. Čím jste uvolněnější, tím jsou řešení, která se vám nabízejí, lepší. Ta nejgeniálnější řešení jsou často těmi nejjednoduššími. Geniálních a zároveň jednoduchých přístupů není mnoho. Malování mandal mezi ně rozhodně patří, protože v sobě mají obě výše uvedené vlastnosti. Není náhoda, že se mandaly v minulosti objevovaly v obdobích největšího chaosu, aby přinesly klid a harmonii. Uvedu praktický příklad ze současnosti. Při dočasných finančních potížích se zvedla úroveň vašich nepříjemných pocitů, které stále prožíváte, a tím se významně snížilo množství „dobrých“ řešení „jak z finančních potíží ven“ na minimum, nebo na nulu. Řešení, která se vám nabízejí, jsou často nevýhodná. Není nutné na ně přistoupit nebo se z toho hroutit. Upozorňují vás, že se cítíte mizerně, a tento pocit je možné změnit malováním mandal, což vám přinese pocit klidu a harmonie. Jakmile se stabilizujete a uvolníte (= projeví se na vás změna), začnou vám přicházet lepší řešení. A právě na příchod geniálních nebo výhodných řešení je připravena praktická kniha Mandaly inspirace. Ty jsou zde, aby vám otevřely nové – lepší možnosti. Nejlepších výsledků pak dosáhnete při pravidelném malování. DoporučeníJestliže se aktuálně nacházíte ve vážnější situaci (zdravotní, finanční, vztahové, osobností), pak po dobu 30 dní pravidelně malujte mandaly. Právě mandaly nám pomáhají nalézt klid a harmonii uvnitř nás. The post Kam pro inspiraci, klid, harmonii, úspěch? appeared first on BHAKTI.CZ.

projít na článek

Známé osobnosti mají výhodu

Jestli uvažujete o tom, že když je někdo slavný, bohatý nebo má zvučné jméno, tak mu nedělá problémy získat na Instagramu přední pozici, tak se na chvíli zastavte. Je pravdou, že nejvýznamnější lidé se tím mohou pochlubit, protože je většina sledujících b

projít na článek

Martin Wagenknecht

Jmenuji se Martin Wagenknecht a józe se věnuji od roku 2008, její výuce pak od roku 2010. Postupně jsem se seznámil s řadou jógových přístupů a stylů - dynamických i klidnějších a relaxačních. Jóga pro mne je nástroj, který nám pomáhá v tom, abychom byli

projít na článek

BonPrix katalog – skvělá inspirace

Hledáte inspiraci v módě, kde se dá? Objevte kouzlo módních katalogů Bonprix a mějte vždy dokonalý přehled o tom, co právě letí!

projít na článek

Na co si dát pozor u reklamace

Reklamace zní strašidelně, ve skutečnosti ale strašidelná není. Stačí znát několik věcí, na které si dát pozor u reklamace, a získáte potřebný klid i jistotu. Reklamace zboží je totiž jednodušší, než si myslíte.

projít na článek

Muziker.cz: Kdo nehraje s námi, hraje proti nám!

Přemýšlíte, jak zabavit své děti? Jak jim ukázat, že se dá čas trávit zábavně i bez počítače? Nebo se sami chcete naučit hrát na hudební nástroj? Jen do toho! Obchod Muziker je inspirací pro všechny hudební nadšence.

projít na článek