Kamarádi z Maďarska

Maďarská výprava u nás. Po ranním přivítání na radnici jsme si udělali robotické dopoledne. Odpoledne jsme vyrazili na prohlídku Poděbrad a Muzea filmových legend.

projít na článek

Kamarádi z Polska

Užíváme si s polskými kamarády nejen u nás ve škole s technikou, ale třeba i v Mirakulu. Děkujeme

projít na článek

Opravdový Mordor - Jdeme na sopku

Ahoj kamarádi, rozhodli jsme se, že mrkneme jak vypadá opravdová sopka, bohužel počasí nám nepřálo takže uvidíte to co my :))) přejeme super den.

projít na článek

14.10.2017 - CZECH OPEN INTERNATIONAL KICKBOXING TOURNAMENT

Dne 14.10.2017 se konal největší tuzemský mezinárodní turnaj v kickboxu zaměřený na polo-kontaktní disciplíny s názvem Czech open international tournament 2017. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 703 soutěžících z 9 světových zemí, kteří své síly změřili

projít na článek

Zemřel na lásku - Morganovo rozloučení

Milí naši kamarádi, přátelé a příznivci, dnes 21. května 2012 v 8.30 odešel do astrálního světa, nebo do psího nebe, jak chcete, můj věrný kamarád Morgan od Dagy. Děkuju za vzpomínku na tohoto skvělého psa.

projít na článek

Krize v Maďarsku. Informace od našeho zvláštního zpravodaje

Doba letních dovoloných je naprosto ideální k zjištění aktuální situace v krizí nejvíce ohrožených destinacích. Letos jsme naše nejlepší spolupracovníky poslali do Maďarska, Řecka a USA. Zatímco americký a řecký dopisovatel zatím nic nenapsali, maďarský a

projít na článek