Kamion dárek s vínem pro řidiče, šoféry, kamioňáky

Dárky pro kamioňáky Velký kamion s víno návěsem ze dřeva Velikost 52x13x19 cm velký silniční kamion je vyrobený z tvrdého bukového dřeve. Povrch je natřen přírodním voskem proti ušpinění. V návěsu je univerzální držák na různé velikostí lahví vína. Návěs je povytažením odpojitelný. Na dřevěný truck dle přání zákazníka vypálíme laserem dodané věnování, logo atd.

projít na článek

Těžba dřeva, kamion dárek pro řidiče

Kamion do lesa pro těžbu dřeva dřevěné dárky na podstavě pro řidiče 23 cm + podstava. Kamion je nasazen na trnech a lze je sejmout z podstavy. pak je plně pojízdný s odpojitelným přívěsem. Skvělý dárek pro řidiče lesních nákladních vozidel.

projít na článek

Kamion, dárek pro řidiče kamionu

Kamion dárek pro muže Silniční kamion s návěsem dárky 26 cm délka i s podstavou. Kamoion je pojízdný, rozpojitelný a sundetelný z dřevěného trnu dárkové desky. Text není součástí ceny a musí se přiobjednat.

projít na článek

Kamion Truck Hračka Dárek pro děti, řidiče,firmy dopravní vozidla

Kamion dřevěné dárky pro řidiče a děti Hračka dopravní vozidla, kamiony Tir Velký kamion s odpojitelným návěsem a v návěsu zabudovaným vyjmutelným úchytem pro láhev vína či jiné láhve - univerzální použití. Návěs se dá odpojit. Kamion, dřevěná hračka je

projít na článek

Dárek pro řidiče šoféra autobusu

Dárky pro řidiče šoféry autobusů Párty autobus pro řidiče a spolujezdce staňte se spolujezdci pártybusu s dobrou výbavou. stačí naplnit láhev a rozjet to. Objednávka textu pod ikonkou košík.

projít na článek

Nákladní auto s návěsem, dárek

Nákladní auto, kamion dárek dárky pro muže řidiče 23 cm vozidlo, 25 cm podstava. Kamion s odpojitelným přívěsem nasazený na podstavě, sejmutelný. VĚNOVÁNÍ SE OBJEDNÁVÁ extra

projít na článek