Kanárská letiště se připravují, od pondělí 23. listopadu přílet jenom s PCR testem

Kanárská letiště se již od této středy připravují na kontrolu  PCR testů u cestujících z rizikových zón a na testování těch osob, které testy nebudou mít. Bez platného PCR testu při příletu hrozí navíc pokuta až 6 tisíc eur. 

projít na článek

Končí prázdniny, kanárská letiště čeká tradiční zatěžkávací zkouška

Kanárská letiště v následujících 12 dnech plánují odbavení 1,3 milionů cestujících. Celkem je plánováno do 4.9.2016 jen 9.460 letů, což je o 12,5% více, než za stejné období předchozího roku.

projít na článek

Kanárská letiště hlásí další rekordní měsíc

Uplynulý měsíc (duben 2017) byl pro kanárská letiště opět rekordní. Podle údajů společnosti AENA, majitele letišť, bylo odbaveno celkem 3,811.922 cestujících, tedy o 16,7% více než v dubnu roku předchozího.  

projít na článek

V únoru 2018 přiletělo na kanáry opět rekordní množství návštěvníků

Uplynulý únor byl opět ve znamení dalšího rekordu. Kanárská letiště hlásí meziroční nárůst cestujících o 6,1%.  Nejvíce lidí odbavilo opět letiště Gando na ostrově Gran Canaria, celkem 1,125.270 cestujících. 

projít na článek

Změna! Na Kanárské ostrovy již jen s antigenním testem, PCR test již nebude nutný

Kanárská vláda rozhodla o uzavření celé autonomní oblasti a zavádí pro cestující povinnost předložit antigenní testy. PCR testy již nejsou nutné. 

projít na článek

Obliba kanárských ostrovů stále roste, letiště hlásí další nárůst

Obliba Kanárských ostrovů, jako dovolenkové destinace, stále roste. V lednu letošního roku obsloužila kanárská letiště celkem 3,692.706 cestujících, tedy o 5,6% více než v lednu předchozího roku.  

projít na článek