Kari ostré - sáček 60 ml

Ostré kari vhodné do zeleninových i masových směsí, do rýže, omáček i polévek. Výborné na vepřové maso nebo výrazné rybí maso. Složení: kurkuma, koriandr, pískavice, zázvor, kmín, chilli, nové koření, muškátový ořech, kardamom, hřebíček. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 29 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 36 g..................................................42 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 290 g.................168 Kč Kořenka 600 ml - 290 g............................................205 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište, prosím, do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení!

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Kari ostré - kořenka 80 ml

Ostré kari vhodné do zeleninových i masových směsí, do rýže, omáček i polévek. Výborné na vepřové maso nebo výrazné rybí maso. Složení: kurkuma, koriandr, pískavice, zázvor, kmín, chilli, nové koření, muškátový ořech, kardamom, hřebíček. Balení: Sáček (z

projít na článek

Kari jemné - sáček 60 ml

Jemné kari s výraznou barvou vhodné do zeleninových i masových směsí, do rýže, omáček i polévek. Výborné na kuřecí maso, rizota a zeleninu. Složení: kurkuma, lékořice, koriandr, hořčice, pískavice, zázvor, bazalka, dextróza, kopr, kmín, sůl, celer, chill

projít na článek

Kari jemné - kořenka 80 ml

Jemné kari s výraznou barvou vhodné do zeleninových i masových směsí, do rýže, omáček i polévek. Výborné na kuřecí maso, rizota a zeleninu. Složení: kurkuma, lékořice, koriandr, hořčice, pískavice, zázvor, bazalka, dextróza, kopr, kmín, sůl, celer, chill

projít na článek

Černucha - sáček 60 ml

Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B

projít na článek

Černucha - sáček 600 ml

Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B

projít na článek