Kariérové poradenství

V pondělí 11. prosince 2023 nás navštívila paní Martina Veselá, odbornice na lidské zdroje a HR TalentAdvisor v nadnárodní společnosti. Během dvouhodinového bloku žáky seznámila s tím, jak serozhlížet na trhu práce, rozumět požadavkům na pozici či jak zaujmout životopisem. Dále žákůmpředstavila stránku LinkedIn, profesní sociální síť, a podělila se o cenné poznatky týkající se využitísítě ke svému prospěchu a profesnímu růstu. Tímto paní Veselé děkujeme za zajímavé povídaní aprezentaci. Mgr. Markéta Husková

projít na článek

Kariérní poradenství

29. 4. 2024 žáci osmého ročníku navštívili IPS Úřadu práce v Havlíčkově Brodě...

projít na článek

Realizace nového projektu

Renarkon od 1.9. 2023 realizuje PROJEKT Rozšíření odborného sociálního poradenství pro osoby závislé nebo ohrožené závislostí v Ostravě, který je spolufinancován Evropskou unií.

projít na článek

Nově otevřený e-sho WWW.VETERINAESHOP.CZ

Navštivte naše nově otevřené stránky www.veterinaeshop.cz, kde najdete širokou nabídku léčiv, krminv, chovatelských potřeb, odborné poradenství a vlastní rozvoz.

projít na článek

Kominictví Miroslav Bednář

Kominictví - Miroslav Bednář se zabývá čištěním, vložkováním a opravami komínů. Dále provádíme kontroly a revize spalinových cest na plyn i tuhá paliva. Nabízíme taktéž poradenství.

projít na článek

Numismatika Šůcha

Poskytujeme výhodné podmínky pro odkup mincí, bankovek, medailí i celých sbírek. Vykupujeme vše od antiky až po současnost. Nabízíme kvalifikované ocenění, zajištění znaleckých posudků, komisní prodej, poradenství, poptávkový servis pro stávající sběratel

projít na článek