Karnevalová sezóna 2018 zahájena

Děkujeme www.veronikaphoto.cz  za krásné fotografie z našeho prvního letošního karnevalu. Continue reading Karnevalová sezóna 2018 zahájena at BIANCA AGENCY cz.

projít na článek

Devětadvacátá zahájena…

…jde o sezonu Stanice Pavlov, o.p.s., pokračovatelku v roce 1989 založené stanice ochrany fauny. A její letos devětadvacátá sezona začala otevřením nové učebny. Ale nejen to je důvod k rozhovoru s ředitelem zařízení Ing. Zbyškem Karafiátem, Ph.D.

projít na článek

Úspěšná sezóna

The post Úspěšná sezóna first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

10. sezóna Forbes Pokerman Tour pokračuje! Ve hře přes milion korun

Opakovaně přerušená desátá sezóna Forbes Pokerman pokračuje. Po celé České republice sbírejte body do žebříčku, jehož 216 nejúspěšnějších hráčů si zahraje semifinále freerollu. Milionová garance je překonána už nyní, hrát se bude až do 30. 9.

projít na článek

Valná hromada 2018

Výbor TJ Sokol Ořešín, z.s. svolává na čtvrtek 15. března 2018 valnou hromadu, která se bude konat v prostorách budovy v Rakovcích od 18:30 hod. Program: 1. Zahájení, volba komise mandátové a návrhové 2. Zprávy o činnosti za rok 2017 a plán činnosti na ro

projít na článek

Zahájení výstavby nových učeben ZŠ Přemyslovo nám. 1, Brno Slatina

V současné době, říjen 2022, byla zahájena výstavba nových učeben na Základní škole Přemyslovo nám. 1, Brno. Nové učebny budou vybudovány namísto stávající střechy školy. Bude vybudován nový bezbariérový přístup, opraveny stávající učebny a opraveno hygie

projít na článek