Kaspersky rozšiřuje nástroje balíku Internet Security

Kaspersky přináší inovace bezpečnostního balíku Internet Security v podobě Secure Connection, Software Updater a Software Cleaner. Pro Instaluj.cz SEO specialista a copywriter Daniel Beránek: Kaspersky Kaspersky rozšiřuje nástroje balíku Internet Security Celý text »

projít na článek

Kaspersky Internet Security 2017: etalon zabezpečení

Kaspersky Internet Security 2017 snoubí špičkový antivir s pokročilými nástroji, neviditelnými technologie a maximálně jednoduchým prostředím skrývajícím podrobná nastavení Instaluj.cz

projít na článek

Internet Security od Bitdefender: zlatý střed

Bitdefender Internet Security přináší optimum zabezpečení: vysoce kvalitní základ doplňují pokročilé nástroje, jednotlivé moduly i jejich funkce se dají povypínat a vůbec přizpůsobit uživatelově libosti.

projít na článek

TrustPort Internet Security: účinně, ale s rozpory

TrustPort Internet Security je dalším zástupcem bezpečnostního softwaru z krajin československých. Jaká je jeho účinnost, ovládání a provedení vůbec?

projít na článek

Avira Internet Security Suite: optimální řešení pro ty, kdož nenávidí svůj čas

Jak bezelstně může uživatel zahodit dvě hodiny produktivního času, dokazuje pokus instalovat deklarovaně bezplatný trial Avira Internet Security Suite… A navíc nejen to.

projít na článek

internet nebo Internet?

Co je správně? Je správně internet s malým „i“ nebo Internet s velkým „I“. Pro mnoho lidí znamená internet to samé co The post internet nebo Internet? first appeared on Co je internet?.

projít na článek