Každodenní chození s Pánem.

V každodenním chození s Pánem Ježíšem si svůj život nedokážu dost dobře představit bez ranního ztišení. V úvodu každého dne stojí za to předkládat Bohu prosby a díky. Číst boží slovo s nějakým zamyšlením. Je to čas kdy Bůh pracuje a proměňuje mé srdce...

projít na článek

Chcete motivovat děti k chození na nočník? Oblékněte jim plenkové kalhotky

Každý rodič si přeje mít „odplenkováno“ dítko co nejdříve. Všeobecně se nedoporučuje dítě na nočník posazovat příliš brzy, už vůbec pak nutit jej sedět, když nechce. Nočních bychom mu mohli naprosto zprotivit na dlouhý čas… Ovšem pomoci nenásilně mu můžet

projít na článek

Les Bor - skutečná historie očima periodik, část 3. (1901-1914)

Třetí část článku o objektivní historii lesa Bor nás zavede do začátku dvacátého století. Co se ve slavném lese tehdy odehrálo za zajímavosti, které skončily v dobovém tisku? Pojďme se na ně podívat spolu s panem Jaromírem Jindrou.

projít na článek

Jozef Gabovič

V neděli 19.11.2006 návštívil náš sbor bratr Jozef Gabovič s manželkou a jejímy rodiči. Bratr nám posloužil písněmi a slovem Božím. Jozef Gabovič pochází ze slovenska a s Pánem Ježíšem se setkal zde v Aši při výkonu základní vojenské služby. 

projít na článek

Proč WoodHood, proč my

Přečtěte si, proč zvolit právě nás při výběru dřevěných radostí na každodenní nošení. Pro celý článek klikněte na nadpis.

projít na článek

Camel Active Sportovní taška na rameno B00-606-60 černá (B00-606-60)

Cena: 1 200,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: Camel ActiveVelmi pěkná sportovní kabela pro každodenní použití.

projít na článek