Kde se ubytovat

Ač vám to nemusí tak připadat a nejste na to ani z našich poměrů zvyklí, tak dostatek pohodlí a přitom dobrou cenu vám může poskytnout a zajistit v zahraničí kemp. Úroveň se sice liší státá od státu a kemp od kempu, ale na západě se již na velice slušnou úroveň a vybavenost můžete spolehnout. Ubytování v kempu má mnoho výhod. Cestujete-li s dětmi, tak zde obvykle najdou nějaké kamarády, vyhrají si na hřišti a nezřídka bývá k dispozici také nějaký organizovaný program a hry. Mnoho kempů má krásný bazén nebo dokonce vířivku, případně také saunu. Jsou zde restaurace a bary, možnost nákupu v obchůdku, nemusíte ráno nikam daleko pro čerstvé bagety. Umývárny a toalety jsou obvykle také na vyšší úrovni, vše čisté, k dispozici toaletní papír, mýdlo, vysoušeč vlasů. Co se střechy nad hlavou týče, je zde většinou několik typů ubytování a každý si může vybrat podle svých nároků. Něco je lepší si zarezervovat s dostatečným předstihem, protože ty lepší typy mohou být již obsazené. Stan Největší klasika, co se kempů týče. Můžete si přivézt vlastní od pidi po obr velikost nebo využít ty, které nabízí kemp. Zvláště v přímořských oblastech jsou k dispozici větší, vybavené stany pro celou rodinu. Zažijete romantiku, ale zase slyšíte vše, co se kolem vás venku šustne. Karavan Kdo má rád svobodné cestování, pořídí si vlastní a zaparkuje si libovolně dlouho tam, kde se mu zachce.  Vezete si vše potřebné s sebou a jste nezávislí. Velmi oblíbené u starších párů. Mobilní dům Luxus v rámci kempu. Nemusíte na společné toalety a umývárny, máte vše vlastní a při špatném počasí si užijete příjemné vybavení a dostatek prostoru. Vejde se sem pohodlně celá rodina a máte i oddělené ložnice. Chatka Další kempová klasika. Záleží na velikosti. Může být poměrně velká nebo sloužit opravdu jen k přespání na dvou palandách. Článek Kde se ubytovat se nejdříve objevil na Tenergo.

  • Web: Tenergo
  • Aktualizace: 13.1.2024
projít na článek

CENÍKY UBYTOVÁNÍ VAL DI SOLE

Ve Val di Sole Vás můžeme ubytovat v Marillevě 1400 přímo na sjezdovkách, v Marillevě 900 u lanovky v nově rekonstruovaných apartmánech, v Commezzaduře v soukromých vilkách a v Mezzaně v centru městečka. 

projít na článek

Kde se ubytovat na dovolené?

Ubytování na dovolené je nezbytná věc, protože pokud jste někde na více dní, je potřeba se někde ubytovat, abyste si tam mohli nechat všechny věci, které s sebou máte a mohli jste tam jít přespat. Samozřejmě jsou země, kde můžete spát pod širákem nebo něk

projít na článek

EUROPENZION

Europenzion Karlovy Vary se nachází v městské části Doubí. Celý areál je bezbariérově přístupný. Ubytovat se můžete v jednom ze 13 pokojů nebo 2 apartmánů navíc vybavených lednicí. Hosté mohou využít letní terasu a parkoviště.

projít na článek

EUROPENZION

Europenzion Karlovy Vary se nachází v městské části Doubí. Celý areál je bezbariérově přístupný. Ubytovat se můžete v jednom ze 13 pokojů nebo 2 apartmánů navíc vybavených lednicí. Hosté mohou využít letní terasu a parkoviště.

projít na článek

Hotel Astra

Hotel Astra Mukařovská 22 Praha 10 - je situován jen 12 minut od historického jádra Prahy, což jistě ocení řada návštěvníků, kteří sem zavítají. Hosté se tu mohou ubytovat v jednolůžkových až třílůžkových pokojích nebo apartmánech.

projít na článek