Když jste v obchodě, kde byste koupili snad všechno. Nakupování plné emocí

O tom, jak jsem šla do zahradnictví pro jednu věc a přinesla jich… Myslím, že každý máme oblasti, kde se nám minimalizuje hůř. Máme k věcem větší citovou vazbu. Rádi je nakupujeme, prohlížíme si. Ať už z jakéhokoli důvodu. Jak se udržet, kdy chcete koupit všechno U mně je jednou z takových oblastí vše kolem... The post Když jste v obchodě, kde byste koupili snad všechno. Nakupování plné emocí appeared first on Žijeme minimalismem.

projít na článek

Pes se vykálel v obchodě!

Neuvěřitelé! Pes se vykálel v obchodě! The post Pes se vykálel v obchodě! first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Jan Šula - molekuly emocí

Chemikálie uvnitř našich těl tvoří dynamickou informační síť propojující mysl a tělo. Na základě stanovení biomolekulárního základu našich emocí a vysvětlení těchto nových vědeckých poznatků můžeme pochopit sama sebe, své pocity a spojení mezi naší myslí

projít na článek

Svěřte se do rukou kvalifikovaným lidem

Je tomu pár desítek let, co jste si koupili nemovitost a předělávali jste si jí svépomocí. Najednou vám už děti vyrostly a nyní přišly s tím, že koupili rovněž nemovitost, ať už je to byt nebo dům, a prosí vás, abyste jim s tím pomohli jako ti zkušenější.

projít na článek

Průvodce ekologickými certifikáty od A do Z

Koupili jste si obal s logem FSC nebo OK Compost? Dobrá volba. V článku vám ukážeme, co certifikáty znamenají a jak ověřit jejich pravost.

projít na článek

Nezapomeňte zaplatit daň z nemovitostí!

Přiznání k dani z nemovitých věcí se letos výjimečně podávalo do 1. dubna, a to v případě, že jste v loňském roce koupili, postavili, zdědili nebo přestavěli nějakou nemovitost. Pokud vlastníte nem...

projít na článek