KDYŽ ROSTE NOVÁ ROUBENKA

Když roste nová roubenka, hezky to voní. Článek KDYŽ ROSTE NOVÁ ROUBENKA se nejdříve objevil na www.ceskeroubenky.cz.

projít na článek

ZA MLHOU VYROSTLA NOVÁ ROUBENKA

Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, vyrostla nová roubenka. Teď by to chtělo mrazík a větřík. Článek ZA MLHOU VYROSTLA NOVÁ ROUBENKA se nejdříve objevil na www.ceskeroubenky.cz.

projít na článek

ROUBENKA JAKO MALOVANÁ

Barevných variant je mnoho a každý ma jiné „chutě“. Je to tak asi správně, prostě řečeno je dobře, že co člověk to názor, protože se vytrácí šeď uniformity. Bílé spáry dodají roubence bezesporu punc nostalgie. U této roubenky zbývá tedy ještě pár detailů

projít na článek

Moderní roubenka, aneb „ROUBENKA TAK TROCHU JINAK“

Roubenky jsou tradičním českým stavebním stylem, který si v posledních letech získává stále větší oblibu. Moderní roubenka však není jen replikou historických staveb, ale nabízí řadu výhod, které ji činí atraktivním řešením pro bydlení i v dnešní době.

projít na článek

VYKUKUJE DALŠÍ ROUBENKA

Ještě to bude sice chvíli trvat než se budou obyvatelé roubenky kochat pohledem na krásu Krušných hor ale už dnes je jasné, že výhled to bude náramný. Tak si roubenko přes zimu odpočiň a my se do tebe „zakousneme“ zase na jaře.

projít na článek

Kamennka: Jak se sen o chaloupce stal skutečností navzdory úředním překážkám

Nekonečná tortura, a místy i byrokracie na úřadech se vyplatila. Roky plynuly, ale sen se splnil. Romantická Roubenka Kamennka v krásné vesničce Kamenná Lhota u Borotína odráží temperament majitelky a je výsledkem houževnatosti v kombinaci se smyslem pro

projít na článek