Ke kořenům nenávisti

Tak jako z moderní české meziválečné prózy vyčnívají jako svébytný originál jazykově pestré romány Vladislava Vančury, vyčnívají podobným způsobem z té slovenské prózy Dobroslava Chrobáka, byť vinou poměrně krátkého života do určité míry jen jako nikdy nenaplněný příslib.

projít na článek

Hyundai pomalu odhaluje zcela nový model Elantra

Nejprodávanější model značky Hyundai na světě se vrací ke svým kořenům sportovního sedanu ambiciózním designem, jehož motivem je „parametrická dynamika“.

projít na článek

Kia Sportage - reprezentant městských SUV

Pátá generace Sportage - nyní představovaná v celosvětové premiéře - přináší univerzální znamenitost a působivé inovace, sahající až ke kořenům modelu.

projít na článek

Zahájení výroby modelu Audi Q4 e-tron

Audi se vrací „zpátky ke kořenům“. V saském Cvikově, rodišti této tradiční německé společnosti, byla nyní zahájena výroba modelu Audi Q4 e-tron. 

projít na článek

Online podvody a dezinformace využívají velmi podobných technik manipulace - základem je efektivní práce s lidským strachem.

Lidský strach je silná a přirozená emoce, která nám významným způsobem pomáhá přežít v nebezpečném světě, zároveň jde ale o nástroj, pomocí kterého nás lze poměrně snadno ovlivňovat, manipulovat s námi, ovlivňovat náš úsudek, naše postoje apod. Velkým pro

projít na článek

Na březích potoka Červenka

Za areálem našeho Ekocentra začíná stezka Komáří dolinou. Když se tam půjdete projít pěšinou proti proudu Červenky, všimněte si stromů s propletenými odhalenými kořeny, které až do potoka prorůstají. Jsou to olše a jsou zajímavé z mnoha důvodů. Olš

projít na článek