Kia nově Oficiálním partnerem evropské ligy UEFA

Společnost KIA Motors byla dnes jmenována novým Oficiálním partnerem evropské ligy UEFA (Union of European Football Associations).

projít na článek

Nissan prodlužuje dohodu o globální spolupráci s UEFA Champions League

Společnost Nissan Motor Co., Ltd. potvrdila dohodu o tříletém prodloužení globální spolupráce s UEFA Champions League, včetně UEFA Super Cup.

projít na článek

Finále UEFA Champions League otevírá další kapitolu příběhu úspěšného modelu Nissan X-Trail

Nissan X-Trail je světově nejžádanějším SUV, UEFA Champions League je celosvětově nejvýznamnějším pravidelně pořádanou sportovní soutěží.

projít na článek

ŠKODA je po patnácté oficiálním partnerem Tour de France

Škoda AUTO poskytne při letošní Tour de France celkem 250 pořadatelských a doprovodných vozů. Společnost podporuje známý francouzský cyklistický závod již od roku 2004 a v tomto roce je

projít na článek

E-Business Akademie Praha - logistika e-shopů

Byli jsme oficiálním partnerem tohoto setkání, konané v pražské Galerii Café Louvre. Účastníci Akademie měli možnost pohovořit se zástupci společnosti IT Logica o softwarovém řešení souvisejícího s logistickými procesy a internetovým marketingem obecně.

projít na článek

Muzeum Jana Amose Komenského se stalo oficiálním partnerem stříbrné medaile Národní Podkladnice.

Ředitel N rodn Pokladnice, Lubo Krčil věnoval posledn květnov den do rukou Miroslava Va kov ch, ředitele muzea Jana Amose Komensk ho v Uhersk m Brodě 5uncovou stř brnou medaili, vyraženou při př ležitosti 425. v roč Učitele n roda.

projít na článek