KIA - Světová premiéra zcela nového kombi KIA Ceed Sportswagon

Na mezinárodním ženevském autosalonu 2018 se dnes ve světové premiéře ukázalo kombi KIA Ceed Sportswagon. Model třetí generace – navržený, vyvinutý, zkonstruovaný a vyráběný v Evropě – je nejpraktičtějším, nejprostornějším a nejvšestrannějším kombi Ceed Sportswagon v historii – a opět přináší větší kabinu a zavazadelník než předchůdce.

projít na článek

Ženevská premiéra nových modelů Kia Ceed, Optima a Rio GT Line

Společnost KIA Motors dnes na mezinárodním ženevském autosalonu odhalila své nejnovější modely. Ve světové premiéře se představuje nová Kia Ceed a kombi Ceed Sportswagon, po boku modernizovan&

projít na článek

Nová Kia Ceed vstupuje na český trh: přelomový model znovu posouvá hranice segmentu C

Společnost KIA MOTORS CZECH dnes oficiálně zahájila prodej třetí generace svého přelomového modelu Ceed, a to v karosářské verzi hatchback a Sportswagon (kombi).

projít na článek

Světová premiéra nového modelu KIA XCeed

KIA oficiálně odhalila čtvrtou karosářskou verzi ryze evropské modelové rodiny Ceed.

projít na článek

KIA přiveze na pražskou náplavku tři premiéry

Poprvé v České republice se představí modernizované verze rodiny Ceed - nejvýkonnější ProCeed GT (204 k) a rodinný Ceed Sportswagon.

projít na článek

Zahájen prodej modernizované řady Kia Ceed

Kia zahájila prodej modernizovaných karosářských verzí Hatchback, Sportswagon a ProCeed, Hatchback a Sportswagon jsou k dispozici v 6 výbavových stupních, ProCeed v prémiovém proveden&i

projít na článek