Klavírni koncert v Palffyho paláci

Ve středu 6.12.2023 naši klavíristé vystoupili na koncertě v Palffyho paláci. Koncert byl obohacen výstupem Přípravného smyčcového souboru a dvěma sólovými skladbami pro violoncello. Sál byl zaplněn posluchači do posledního místečka a všichni účinkující byli odměněni vřelým potleskem. Rádi si koncert v nádherných prostorách Palffyho paláce zopakujeme.

projít na článek

Koncert souborů a sborů 1

Dne 14. prosince 2023 v sále Bohuslava Martinů na Akademii múzických umění proběhl slavnostní vánoční koncert žáků naší školy. Koncert zahájilo vystoupení našich nejmladších žáků z přípravného oddělení. Přednesli pásmo lidových písní a koled. Dále jsme sl

projít na článek

Žijeme kulturou regionu: Janáčkova filharmonie Ostrava a Lukáš Vondráček se líbili

Na konci ledna 2018 se vybraní studenti 2. ročníku zúčastnili generální zkoušky koncertu Janáčkovy filharmonie Ostrava, jejímiž hosty byli dnes již světově proslulý klavírista, rodák z Opavy, Lukáš Vondráček a japonský dirigent Eiji Oue. Hlavním tahákem d

projít na článek

Zveme vás na koncert trubačů

Srdečně vás zveme na absolvenský koncert účastníků letního trubačského tábora, který se uskuteční v sobotu 8.7. 2023 v 11 hodin v kostele sv. Václava ve Šluknově. The post Zveme vás na koncert trubačů appeared first on SLŠ a SOŠ Šluknov.

projít na článek

TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT

Tříkrálový koncert se bude konat v kostele sv. Maří Magdalény v Kuřimi ve středu 10. ledna 2024 od 18 hodin. Finanční výtěžek bude využit na podporu tříkrálové sbírky. The post TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT appeared first on ZUŠ Kuřim.

projít na článek

Koncert v Opočně

Velokonoční koncert v kostele Nanebevzetí P.Marie.

projít na článek