Klejicha hlíznatá - Asclepias tuberosa SAZENICE VYPRODÁNO

KLEJICHA HLÍZNATÁ Asclepias tuberosa Trvalka Sazenice z loňského časného výsevu Popis: Okrasná vytrvalá rostlina se sytě oranžovými květy, stonky jsou na dotek jako hedvábí. Rychle rostoucí rostlina, která se hodí také k řezu. Doba květu: VII. - IX. Výška: 40 - 50 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování: Vyžaduje vlhčí propustnou půdu, na stanoviště nenáročná.

projít na článek

Svatba Pryskyřník, Frézie, Hrachor, Asclepias, Dřišťál

Barevnost: bílá, fialová, zelená Reference: Moc děkuju za krásnou svatební kytici, kytky na stoly i slavobránu. Vše naprosto pasovalo k sobě i ke svatbě a nemohlo to vypadat lépe:-). Petra Svatební kytice: Frézie (Fresia), Klejicha (Asclepias), Hrachor

projít na článek

Svatba více barev, Růže, Astilbe, Eryngium, Eustoma, Clematis, Solidágo, Astra, Astrantia, Asclepias

Barevnost: bílá, žlutá, modrá, fialová, růžová, žlutá Reference: Ještě jednou děkuji za nádherné provedení mé vysněné kytice a mís. Bylo to přesně dle našich představ a naprosto všichni byli okouzleni. Mísy jsem rozdala ženám v rodině jako dárek a pár si

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Len žlutý - Linum flavum SAZENICE VYPRODÁNO

LEN ŽLUTÝ Linum flavum Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě vegetativně množená Popis: Trsnatá trvalka s dřevnatějícím oddenkem, kvete sytě žlutými úbory. Doba květu: VI. - IX. Výška: 30 - 40 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování:

projít na článek