KLEMENTINUM A KNIHOVNICKÉ TRENDY, KTERÉ HÝBOU SVĚTEM KNIH S TOMÁŠEM FOLTÝNEM

.vc_column_725805422:not(.vc_parallax):not(.jarallax) { overflow: center!important; position: relative; } .vc_row_336487026:not(.vc_parallax) { overflow: center!important; position: relative; } První akce po novém roce se konala posledního ledna. Přivítali jsme u nás pana Tomáše Foltýna generálního ředitele NK ČR. Přednášku pan Foltýn pojal velmi interaktivně, téma knihovnictví a jeho digitalizace či samotného Klementina rozproudila velmi příjemnou a živou diskuzi našich hostů, což nás velmi potěšilo.  .vc_column_507317282:not(.vc_parallax):not(.jarallax) { overflow: center!important; position: relative; } .vc_row_1039444231:not(.vc_parallax) { overflow: center!important; position: relative; } The post KLEMENTINUM A KNIHOVNICKÉ TRENDY, KTERÉ HÝBOU SVĚTEM KNIH S TOMÁŠEM FOLTÝNEM appeared first on Mozaiky Dialog Platform.

projít na článek

ZAHÁJENO PODRUHÉ!

Na festivalovou středu jsme se z méně tradičních prostor přesunuli do kamenných divadelních sálů. Proběhlo také oficiální zahájení festivalu s primátorem města Ostravy Tomášem Macurou a tváří 14. ročníku - Vojtou Kotkem. Ten však prvně v Divadle Petra Bez

projít na článek

S velkým projektem na skok do Liberce

Matěj Kopeček z kvarty s Tomášem Sommerem z kvinty poslední dva měsíce usilovně pracovali na svém výukovém modelu reaktoru vytvořeném 3D tiskem. Jak dopadli na 3D soutěži v Liberci se dozvíte níže.

projít na článek

Tam na východě s Tomášem Kubešem

Když jsem po první cestovatelské přednášce letošního školního roku 2021/2022 plánoval další promítání věnované Evropě, nevěřil jsem, jak bude zvolené téma aktuální.

projít na článek

TRENDY DIGITÁLNÍCH TECHNOLOGIÍ S PANEM ONDŘEJEM NEUMAJEREM

.vc_column_1323617844:not(.vc_parallax):not(.jarallax) { overflow: center!important; position: relative; } .vc_row_1677383481:not(.vc_parallax) { overflow: center!important; position: relative; } Prosincovou předvánoční akci jsme věnovali tématu v

projít na článek

Padesát nových knih do studentských tabletů

Naše gymnázium se zapojilo do projektu Palmknihy pro školy, který realizuje společnost Palmknihy ve spolupráci s několika nakladatelstvími.

projít na článek