Klinická akupunktura podle institutů čínského lékařství v Nankingu a Pekingu

Podkladový materiál této publikace byl sestaven odborníky dvou nejprestižnějších univerzit čínské medicíny, Pekingského a Nankingského institutu čínského lékařství, jako výukový text pro studenty vysokých škol. V nové edici text prošel zevrubnou revizí a terminologickou korekcí s přihlédnutím k originálním čínským podkladům.

projít na článek

Vychází nové číslo časopisu Klinická onkologie

V druhém letošním čísle časopisu Klinická onkologie najdete tři původní práce, tři přehledy a dvě kazuistiky. Dnešní editorial se věnuje neuroonkologii jako perspektivní oblasti medicíny.

projít na článek

Praktický lékař, léčba, prevence

KOMPLEXNÍ LÉKAŘSKÁ PÉČE V OBORU VŠEOBECNÉ PRAKTICKÉ LÉKAŘSTVÍ PRAKTICKÝ LÉKAŘ PRO DOSPĚLÉ Praktická medicína – obor všeobecné lékařství pro dospělé Preventivní programy Očkovací programy Léčba biostimulačním laserem (sonda pro povrchovou i hlubokou apl

projít na článek

Bezplatný poznávací kurz TČM v Pekingu 2023

Vidět a vyzkoušet si tradiční čínskou medicínu v kolébce svého vzniku můžete díky programu Čínské akademie čínských lékařských věd. Jste zdravotník a ovládáte angličtinu? Vyplňte přihlášku a zažijte 4. ročník poznávacího kurzu TČM® v Pekingu.

projít na článek

Bezplatný poznávací kurz TČM v Pekingu 2019

Vidět a vyzkoušet si tradiční čínskou medicínu v kolébce svého vzniku můžete díky programu China Academy of Chinese Medical Sciences. Jste zdravotník a ovládáte angličtinu? Vyplňte přihlášku a zažijte 3. ročník poznávacího kurzu TČM® v Pekingu.

projít na článek

Akupunktura jako součást nehmotného kulturního světového dědictví UNESCO

Ve dnech 15.-19. listopadu 2010 se zástupci na zasedání UNESCO usnesli, že akupunktura jako součást tradiční čínské medicíny bude zahrnuta mezi poklady nehmotného kulturního dědictví světa.

projít na článek