Klíšťata útočí! Víme, jak ochránit čtyřnohé přátele

Klíšťata jsou zase tady! Letos dokonce ve větší síle než tomu bylo loni. Proto opravdu není radno podceňovat ochranu proti klíšťatům. Chránit je třeba jak sebe, tak své domácí mazlíčky, především tedy psy, kteří v přírodě tráví hodné času. Bez pořádného přípravku se klíštěti prostě nevyhnete. My vám poradíme, jaké z nich jsou nejlepší a neúčinnější, a kde je nakoupit co nejvýhodněji.

projít na článek

STOP klíšťatům! Chraňte mazlíčka před parazity

Klíšťata po nás už zase jdou! Pokud váš mazlíček pravidelně tráví čas v přírodě, bez účinné ochrany na něj klíšťata polezou jako divá! Chraňte ho před parazity. Jak?

projít na článek

Pelíšek pro psa? Vybírejte levně na AliExpress

Pejskaři pozor! Našli jsme pro vaše čtyřnohé miláčky 5 komfortních doplňků z AliExpress, bez kterých by pořádný psí šlofík zkrátka nebyl ono. AliExpress nabízí vše za super ceny, a navíc s dopravou zdarma!

projít na článek

Happy New Year

Vážení Zákazníci, přátelé děkujeme VÁM všem za skvělou přízeň v roce minulém a přejeme vám mnoho šťastných cest i kilometrů bez nehody s luxusnipreprava.cz v roce 2017.

projít na článek

V neděli je Den otců - víme, čím tátu potěšíte

U nás zatím jen zřídka slavený svátek Den otců 2018 pomalu klepe na dveře – letos připadá oslava našich tatínků na 17. červen. Čím udělat svému tátovi radost?

projít na článek

Jak získat nejlevnější Leo Express jízdenku?

Cestujete s Leo Express? Vyberte si ty nejlevnější jízdenky! Vychytejte slevy této luxusní dopravní společnosti a užijete si pohodlnou jízdu za skvělou cenu – víme, jak na to!

projít na článek