Klobásy a tlačenky od menších lokálních výrobců ze tří různých krajů obsahovaly nebezpečné bakterie listerie

Státní veterinární správa (SVS) zjistila v rámci svého dozoru přítomnost bakterie Listeria monocytogenes ve třech různých masných výrobcích. Jednalo se o produkty od menších lokálních výrobců ze tří různých krajů (Zlínského, Moravskoslezského a Jihočeského) v celkovém množství mírně přes 100 kg. Veškeré výrobky z dotčených šarží výrobků se již prodali ve vlastních prodejnách výrobků, ale datum spo ...

projít na článek

Francouzský sýr může obsahovat nebezpečné bakterie, obchody ho stahují z prodeje

Státní veterinární správa (SVS) upozorňuje spotřebitele, že se na českém trhu prodával francouzský sýr Morbier, který by mohl obsahovat baktérie Escherichia coli produkující závadný shigatoxin. Na český trh směřovalo více než 100 kg tohoto výrobku. Prodáv

projít na článek

Francouzský sýr může obsahovat nebezpečné bakterie, obchody ho stahují z prodeje

Státní veterinární správa (SVS) upozorňuje spotřebitele, že se na českém trhu prodával francouzský sýr Morbier, který by mohl obsahovat baktérie Escherichia coli produkující závadný shigatoxin. Na český trh směřovalo více než 100 kg tohoto výrobku. Prodáv

projít na článek

Francouzský sýr může obsahovat nebezpečné bakterie, obchody ho stahují z prodeje

Státní veterinární správa (SVS) upozorňuje spotřebitele, že se na českém trhu prodával francouzský sýr Morbier, který by mohl obsahovat baktérie Escherichia coli produkující závadný shigatoxin. Na český trh směřovalo více než 100 kg tohoto výrobku. Prodáv

projít na článek

Francouzský sýr může obsahovat nebezpečné bakterie, obchody ho stahují z prodeje

Státní veterinární správa (SVS) upozorňuje spotřebitele, že se na českém trhu prodával francouzský sýr Morbier, který by mohl obsahovat baktérie Escherichia coli produkující závadný shigatoxin. Na český trh směřovalo více než 100 kg tohoto výrobku. Prodáv

projít na článek

Kraj Vysočina hlásí nominace na Regionální potravinu

23 výrobců z Kraje Vysočina letos přihlásilo do soutěže 104 výrobků. 14. ročník soutěže o prestižní značku Regionální potravina Kraje Vysočina představí své držitele 9. září na Přibyslavských slavnostech a Mlékárenském dni. Nejsilněji zastoupenou kategori

projít na článek