Klub Knihy Dobrovský - výhody pro vášnivé čtenáře

Máte dlouhou chvíli při cestě do práce či do školy? Nebo jen rádi trávíte dlouhé večery čtením knih? Kupte si nejnovejší bestseller v obchodě Knihy Dobrovský a nechte se unášet strhujícími příběhy. Díky věrnostnímu programu navíc ušetříte pár korun navíc, za které si můžete koupit hned další knížku.

projít na článek

Knihy Dobrovský - Jak získat slevu 100 Kč a další výhody?

Rádi čtete? Kupte si knihu v knihkupectví, uvařte si kávu nebo čaj, pohodlně se usaďte a užijte si oblíbený příběh, který jste si už dlouho chtěli přečíst. Víme, jaké knihy koupíte v obchodu Knihy Dobrovský a jak je pořídit co nejlevněji!

projít na článek

Super tipy na knižní bestsellery a aktuální akce v Knihy Dobrovský

Knihy jsou vaší vášní, nebo chcete koupit hezký dárek některým ze svých blízkých? Tak přesně pro vás je tento článek. Najdete zde přehled těch nejlepších knižních tipů, které se dají výhodně pořídit na Knihy Dobrovský. Nejenže vám představíme žhavé a oblí

projít na článek

Teta klub: získejte členské slevy až 60 % a další výhody

Užívat si výhodné nákupy a přitom ještě více šetřit? Že je to nemožné? V Teta drogerii se tento sen stává skutečností. Staňte se členy Teta klubu a využívejte věrnostní kupony a další výhody s Teta kartou při každém nákupu.

projít na článek

Starbucks: jak získat termohrnek?

Kávové šílenství nosí jméno Starbucks a není divu! Do populární kavárny se zákazníky hrnou nejen kvůli požitku z kávy, ale také kvůli originálním Starbucks hrnkům a termohrnkům. Kde se dá Starbucks hrnek koupit online? A jaké výhody má věrnostní klub Star

projít na článek

Měsíc knihy je tu: 9 žhavých tipů na čtení v březnu 2019

Březen je již po šedesát let Měsícem knihy. Oslavu tištěných příběhů určitě nelze prožít jinak než s nějakou tou novinkou v ruce. Přinášíme to nejlepší, co v současnosti na regálech knihkupectví seženete.

projít na článek