KM Racing je připraven k odplutí z Le Havre

Dakar 2014 je opět o trochu blíže. Závodní i asistenční KM Racingu vozidla byla v pořádku převzata v přístavu v Le Havre, kde jej v nejbližších dnech pořadatelé naloží na loď do Argetiny.

projít na článek

Dakarské přejímky v Le Havre: Macík se loučil s Frantou

Ve francouzském přístavu Le Havre bylo ve čtvrtek rušno. Dakarské týmy odevzdávaly své závodní speciály. Ty se na obrovském trajektu, největším plovoucím parkovišti s nejcennějším nákladem v celém Atlantickém oceánu, vydají na plavbu směr peruánská Lima.

projít na článek

Macík s Brabcem museli odevzdat klíčky od svých závoďáků

Dakar odstartuje v Peru až 6. ledna, ale závodní stroje týmu Big Shock Racing už se vydaly na cestu. Ve francouzském přístavu Le Havre proběhlo dakarské nalodění téměř 600 vozidel na trajekt směřující do Limy. Ten se přes noc stal nejexkluzivnějším plovou

projít na článek

Buggyra připravena k nalodění

V úterý ráno nabrala kurs Marseille početná ekipa týmu Buggyra Racing. Cílem logistické operace, je doprava techniky do francouzského přístavu, nalodění na speciální trajekt a následné odplutí do saúdskoarabského přístavu Džidda na pobřeží Rudého moře.

projít na článek

Tatra Buggyra Racing je připraven na startu 41. rally Dakar

Obě posádky týmu Tatra Buggyra Racing v čele s Martinem Kolomým absolvovaly v pátek poslední zkoušku před startem jednačtyřicátého ročníku rally Dakar. Testovala se především technika po rizikové přepravě z Evropy.

projít na článek

Charouz Racing System se připravuje na závod FIA Formule 2

Charouz Racing System je připraven na finálové dvoukolo sezóny FIA Formule 2 v roce 2021. První ze dvou víkendů, které uzavře letošní sezónu, se bude konat 3. až 5. prosince v Jeddah v Saúdské Arábii, kde se poprvé pojede na nedávno vybudovaném městském o

projít na článek