KM Racing zahájí sezónu v Polsku

Nadcházející víkend se představí kamion Liaz s pilotem Martinem Macíkem jr. v terénní soutěži Baja Drawsko Pomorskie na severu Polska. Stáj KM Racing nasadí vůz, který v lednu startoval na Rallye Dakar. Při úvodním vystoupení nové sezony ho doprovodí mechanický MAN a obytný „bydlík“.

projít na článek

Panattoni Racing Day v Mostě zahájí třináctou sezónu

Letošní sezónu zahajuje Hankook Carboniacup opět na domácím autodromu v Mostě, kde uvidíme více, jak 100 vozů. Vstup pro diváky do prostoru depa i na tribuny máme opět zdarma.

projít na článek

MČR offroad trial zahájí sezonu v Milovicích

Offroad trial zahájí letošní sezonu v Milovicích již tento víkend 7. - 8.3. Novinkou letošního seriálu mistrovství ČR je možnost startu zájemců v nové kategorii neupravených aut Open Original.

projít na článek

Autoshow tradičně zahájí novou sezonu na autodromu

Tradiční akcí The Most AUTOSHOW, v pořadí už pátou, zahájí v neděli 16. dubna mostecký autodrom novou sezonu. Hlavní program od 09:00 do 18:00 hodin tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty.

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Carbonia Cup zahájí sezónu v Mostě

Oblíbený seriál okruhových závodů Carbonia Cup odstartuje sezonu 2023 již 2.dubna. Mostecký okruh již tradičně sezónu otevírá i jí končí. Letos jí bude i půlit. V plánu jsou tradiční zastávky na Slovakiaringu a Pannoniaringu. V tomto roce by se závody měl

projít na článek