Kočka se škrábe v uších

Škrábe si kočka packou uši a vy nevíte, co to může být? Podíváte se jí do uší, ale nic v nich nevidíte? Pak vězte, že více než 80 % zánětů zevního zvukovodu u koček je způsobeno přítomností parazita jménem strupovka ušní a u vysokého počtu koček je tento parazit přítomen, aniž by zvířata vykazovala nějaké zdravotní problémy.

projít na článek

Strupy na kůži u koček

Strupy se na kůži koček objevují po různých nemocech nebo parazitech. Kočka si postižená místa často škrábe, takže dochází k sekundárním zánětům.

projít na článek

Zaléhání v uších

Zaléhání v uších je problém, který může postihnout skutečně každého z nás. Nejčastěji tento jev nastává po koupání, po překonávání výškových rozdílů, po letu letadlem anebo také po mechanickém ucpání. Pocit zaléhání v uších je silně individuální vjem, kte

projít na článek

Skotská klapouchá kočka

Tato kočka je jiná než ostatní, a to díky svým uším. Skotská klapouchá kočka má uši ohnuté dopředu s kulatými špičkami. Kromě toho ji charakterizuje výborná povaha.

projít na článek

Kočka a myš

The post Kočka a myš first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Sibiřská kočka

Sibiřská kočka patří mezi přírodní plemena pocházející z Ruska. Chov této kočky je rozšířen po celém světě, chovatelé na ní nejvíce oceňují její povahu, vztah s majitelem a zároveň i roztomilý vzhled.Jedná se o velmi mladé plemeno, k jeho registraci došlo

projít na článek