Koho můžeme od 18.12. ubytovat

Dovolujeme si vás informovat, že od 18.12. 2020 je vládou ČR zakázáno poskytování ubytovacích služeb, s výjimkou poskytování ubytovacích služeb: a) osobám za účelem výkonu povolání, podnikatelské nebo jiné obdobné činnosti, b) osobám, kterým byla nařízena pracovní povinnost podle krizového zákona, c) cizincům do doby opuštění území České republiky a cizincům s pracovním povolením na území České republiky, d) osobám, kterým byla nařízena izolace nebo karanténa, e) osobám, jejichž ubytování bylo sjednáno státem, územním samosprávným celkem nebo jimi zřízenými nebo založenými subjekty za účelem uvolnění kapacit poskytovatelů zdravotních služeb nebo poskytovatelů sociálních služeb nebo pro zajištění ubytování osob bez domova, f) osobám za účelem dokončení ubytování zahájeného před účinností tohoto usnesení. V případě, že splňujete některou z uvedených výjimek a máte zájem o ubytování, kontaktujte nás na: / For reservation, please, contact us: +420 723 607 792 The post Koho můžeme od 18.12. ubytovat appeared first on Hotel Afrika.

projít na článek

CENÍKY UBYTOVÁNÍ VAL DI SOLE

Ve Val di Sole Vás můžeme ubytovat v Marillevě 1400 přímo na sjezdovkách, v Marillevě 900 u lanovky v nově rekonstruovaných apartmánech, v Commezzaduře v soukromých vilkách a v Mezzaně v centru městečka. 

projít na článek

Koho na svatbu pozvat a koho ne?

Příspěvek Koho na svatbu pozvat a koho ne? pochází z Vezmemese.cz

projít na článek

Pavouk

Petr Rezek Zvláštní situaci zažil každý, kdo někam chodil, tedy kdo chodil do školy. Pokud se s někým seznamujete, dotyčný se Vás nejprve otáže, u koho jste studovali, u koho jste diplomovali a zda na škole je ještě ten, koho buď dotyčný pamatuje nebo na

projít na článek

Felix Slováček: U koho v dekoltu se topil Felix Slováček?

Premiéra velkolepého muzikálu Bídníci v GoJa Music Hall přilákala řadu slavných. Jak se líbil Felixi Slováčkovi? celé video na blesk.cz The post Felix Slováček: U koho v dekoltu se topil Felix Slováček? appeared first on Les Misérables - Bídníci.

projít na článek