Kolaudace stavby bez starostí

Mnoho lidí se dnes rozhoduje pro bydlení ve vlastním rodinném domku. Malý byt nestačí jejich potřebám, velký zase vychází příliš draze a neposkytne takový komfort jako rodinný dům se zahradou. Pokud už se rozhodnete investovat do vlastního bydlení, je lepší si nechat rodinný dům postavit než ho koupit už hotový. V takovém případě je ale nutné mít již nějaké zkušenosti a znalosti, nebo oslovit stavební či technický dozor. Stavební a technický dozor pro hladký průběh stavby Před časem naši firmu kontaktoval klient, který chtěl stavět se stavební společností na klíč, ale neměl k ní důvěru. Obrátil se na nás, abychom mu zajistili stavební a technický dozor, což jsme samozřejmě rádi udělali. Nejprve se stavebním dozorem vyřešil všechno potřebné kolem projektové dokumentace a pak využil dozor technický, který ohlídal, že veškerá stavba probíhá v souladu s projektem. Toto řešení můžeme doporučit rozhodně každému, kdo chce, aby se jeho stavba obešla bez problémů a zbytečných komplikací. Stavební firmy mají dnes spoustu práce, dostávají za ni ale méně peněz než dříve, proto je si lepší pohlídat, že je vše realizováno správně dle projektu a podepsané smlouvy. Na co vše náš klient využil technický dozor? Náš technický dozor zajistil klientovi převzetí dokončených stavebních výkonů i dílčích stavebních prací. Nechal si vyhotovit soupis vad a nedodělků, které se u stavby bohužel vyskytly. Také prověřil dodavatelské faktury, stavební deník a realizaci stavby sledoval již od samého počátku. Vyřídil s úřadem rovněž potřebné změny, aby kolaudace stavby proběhla bez klientových starostí. Ten byl nakonec se službami moc spokojený, jelikož se jeho bydlení stihlo zkolaudovat do konce roku a on zde mohl pohodlně oslavit s celou svou rodinou první Vánoce.The post Kolaudace stavby bez starostí first appeared on Josef Černý.

projít na článek

Stavební dozor šetří vaše peníze

Chcete, aby stavba rodinného domu, bytového domu nebo úplně jiného objektu proběhla bez problémů a stála vás opravdu jenom minimální výdaje? Pak si na ni sjednejte stavební dozor. V naší firmě nabízíme profesionální stavební dozor, který vám ušetří spoust

projít na článek

na starosti nejste sami

The post na starosti nejste sami appeared first on Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace.

projít na článek

3D vizualizace

Navazujícím krokem po dispoziční studii stavby může být tzv. vizualizace, která umožní získat formou třírozměrného (3D) modelu na počítači prakticky dokonalou představu o budoucí stavbě. Lze tak zobrazit jakýkoliv detail vnitřku stavby.

projít na článek

Nový stavební zákon: Schvalování staveb. Co je drobnou, jednoduchou nebo vyhrazenou stavbou?

Nový stavební zákon č.283/2021Sb., který bude plně platný od 1.7. 2024 zavádí jinou kategorizaci staveb: drobné, jednoduché, vyhrazené aostatní stavby. Důležitým kritériem orozhodnutí okategorii stavby je například posuzování vlivu na životní prostředí. N

projít na článek

Rekonstrukce ulice Plzeňská v Horšovském Týně

Rekonstrukce ulice Plzeňská (název souboru je datum a čas) foto najdete v pokračování článku :) Odkaz na foto z kolaudace je zde : Domažlický deník.

projít na článek