Kolik co dnes stojí u veterináře

Uvádíme zde ceny za úkony a operace, které nejčastěji řeší veterinární ordinace a také ceny vybraných úkonů nebo diagnóz. Cena za operace obsahuje vyšetření, inhalační anestézii, léky a spotřební materiál. Zde uvedené výše cen jsou pouze orientační, protože jsou ovlivněny například velikostí psa a dalšími zdravotními nálezy. Každý veterinář by vás měl o ceně informovat vždy před vlastním zákrokem.

projít na článek

Kolik co dnes stojí u zubaře?

Zubařská ordinace pravidelně provází každého člověka po celý jeho život. Typickým zážitkem u zubaře je zaplombování zubu, vybělení zubů, vytrhání zubů a pak nakonec zubní náhrady, či implantáty. V našem článku si přiblížíme, kolik se dnes u zubaře v Praze

projít na článek

Neostomosan

Jedná se o lék na předpis (širokospektrální ektoparazitikum), který je určený k hubení parazitů (blech, klíšťat a zákožky svrabové). Lék je k dostání pouze u veterináře.

projít na článek

Bolest ledvin u psa

Bolest ledvin se u psa velmi špatně v domácím prostředí odhaduje, většinou si majitelé psů myslí, že se jedná o jiné příčiny bolesti. Při pochybnostech je tedy důležité navštívit veterináře.

projít na článek

Kolik stojí rohlík v Barceloně?

V srdci Katalánska, v pulzujícím městě Barcelona, které je domovem slavné Sagrada Família, malebných uliček čtvrti Barri Gòtic a nekonečných pláží, se nachází i nespočet pekáren a obchodů, kde místní

projít na článek

Pes si vykusuje srst

Vykusování srsti může mít různé příčiny, ale je spojeno zejména se svěděním kůže, které mohou způsobovat bakterie, záněty, alergie či kousnutí hmyzem. Při svědění kůže a následném vykusování srsti je často nezbytná návštěva veterináře.

projít na článek