Kolik měří nejmenší chameleon na světě? A další zajímavosti, které vás překvapí

Chameleoni vypadají jako opravdu zvláštní tvorové, kteří mohou v někom vzbuzovat strach, a naopak druzí se do tohoto tvorečka mohou zamilovat na první pohled. Jsou totiž neskutečně zajímaví. Přečtěte si fakta, která vás jistě překvapí o životě chameleona. Chameleoni splývají s okolím? Mnoho lidí si myslí, že chameleoni mění své zbarvení podle okolí – něco jako kamufláž. [] The post Kolik měří nejmenší chameleon na světě? A další zajímavosti, které vás překvapí appeared first on Světem zvířat.

projít na článek

Nová lehká odrážedla

Připravili jsme pro ty nejmenší ridery parádní lehké odrážedlo MAXÍK a BIBI, na které si i ty nejmenší užijou jízdu kdekoliv!

projít na článek

Mladí ochránci přírody STUDÁNKY A PRAMENY KUNRATICKÉHO LESA

V sobotu 22. 4. 2022 za krásného jarního počasí proběhla u příležitosti Dne Země a Otvírání studánek v Kunratickém lese osvětová akce u studánky Václavka. Na účastníky čekala zvířecí luštěnka s vodní tajenkou, studánkový kvíz, ochutnávka vody, vodní hrát

projít na článek

Českotřebovský cyklomaraton letos napíše svoji čtrnáctou kapitolu

Čtrnáctý ročník se pojede v neděli 25. června. Start a cíl závodu je ve sportovním areálu Peklák, pod tribunou fotbalového klubu. Delší trasa měří 44 kilometrů s převýšením 921 metrů (jede se na jednom okruhu). Kratší trasa měří 26,5 kilometru s převýšení

projít na článek

Naši nejmenší sokolíci zacvičili v Olympii

V rámci doprovodného programu soutěže Olympijského šplhu v modřické Olympii 8.5.2013 vystoupili i nejmenší cvičenci ze Sokola Židlochovice.

projít na článek

Přidána nová stránka - Zajímavosti o víně.

Proč pít víno, kde víno může pomoci organizmu při prevenci i nemocech. jaké je doporučované množství vína pro denní konzumaci a spousta dalších zajímavostí o pití tohoto přírodního nápoje.

projít na článek