Kolik stojí rekonstrukce koupelny?

Stále dostáváme dotazy ohledně toho, kolik stojí rekonstrukce průměrné koupelny. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli představit Vám ,,předváděcí koupelnu´´ u které jsme vyčíslili na kolik taková koupelna v rozumné cenové hladině vychází. Vybrali jsme variantu, která je vhodná do menších koupelen se sprchovým koutem, umyvadlem, otopným žebříkem a s oddělenou toaletou. Obklad s dlažbou jsou ve formátu 30x60 v matném provedení. Odstíny jsou v šedých tónech, které jsou současně velmi trendové. Obklad s dlažbou se vyrábí v béžových a hnědých odstínech nebo i ve větších formátech jako jsou 60x60 , 60x120 . Níže pro Vás máme přibližnou cenovou nabídku včetně vizualizace. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám vytvoříme nejen grafický návrh a vizualizaci vybrané koupelny, ale také cenovou nabídku. Je možné se také dohodnout na kompletní realizaci koupelny, kdy Vám zajistíme nejen dodání materiálu, ale také kompletních prací (obkladačské, zednické, instalatérské,...)

projít na článek

Rekonstrukce koupelny za 3 minuty

Tříminutové video zachycující rekonstrukci malé koupelny od vybourání až po kompletní dokončení. Tento časoběr sice bohužel není zachycen zrovna nejkvalitnějším přístrojem, ale jinak je zpracovaný opravdu hezky a možná vás i inspiruje :)

projít na článek

Koupelny na klíč - realizace

Rekonstrukce koupelny je často složitá a časově náročná věc. Její příprava a následná realizace Vás tak může trochu potrápit. Proto pro Vás máme hned několik rad a typů, jak vše s přehledem zvládnout a vyhnout se případným nepříjemnostem. Pro rekonstruk

projít na článek

Jak vytvořit mobilní aplikaci: Jak na to a kolik to stojí?

V dnešní digitální době je mobilní aplikace nejen skvělým nástrojem pro podnikání, ale i prostředkem, jak přinést inovativní nápady přímo do rukou uživatelů. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, jak vytvořit vlastní mobilní aplikaci, jste na správném místě!

projít na článek

Konference Rekonstrukce stokových sítí a čistíren odpadních vod 2017

Vážení zákazníci a obchodní partneři, zástupci naší společnosti se nyní účastní konference „Rekonstrukce stokových sítí a čistíren odpadních vod 2017“, která se koná v Podbanském na Slovensku. Jeden z našich technologů zde představí pro účely této konfere

projít na článek

Sedmiměsíční rekonstrukce starého traktoru

Lidé z rodinné farmy v Montaně se pustili do technicky a časově velice náročné rekonstrukce velkého traktoru, který pořídili v roce 1971 a využívali jej převážně k orání svých polí. Výsledek sedmiměsíční makačky na traktoru značky Big Bud je fascinující.

projít na článek