koly: Truhli z Pmky v krajskm kole Mistrovstv R aneb Vyrob zsuvku z masivnho deva

Krajsk kolo pro Jihomoravsk a Zlnsk kraj Mistrovstv svta esk republiky oboru Truhl se konalo 22. 11. 2023 ve Slavkov u Brna. Za SOU a SO SMSD, Znojmo, s. r. o. byli nominovni ci 2. ronku Jakub Kopeck a Jakub Lamek. Do celosttnho kola se jim v siln konkurenci postoupit nepodailo, ale stedn kolu na Pmtick ulici i msto Znojmo reprezentovali opravdu dstojn!

projít na článek

Nejvt devn msto na svt m vyrst ve Stockholmu

Dva tisce dom, 250 tisc metr tverench ploch k bydlen a pes sedm tisc metr tverench kancel se chystaj postavit ve vdsku ze deva. Na projekt upozornil server Dezeen.

projít na článek

LIGNA 2023 poskytuje orientaci pro cel odvtv

Hannover: Hlavn tma Transformace devozpracujcho prmyslu na veletrhu LIGNA 2023 navrhuje ivotaschopn scne pro devozpracujc a nbytksk prmysl pro souasn a budouc smry vvoje digitalizace, jako i een pro emesln zpracovn deva.

projít na článek

Poptvte zakzkov CNC obrbn? Obrate se na Stolastv imak.

Poptvte tvarov sloit obrbn deva? V rmci cel esk republiky vm sv sluby nabdne Stolastv imak.

projít na článek

Dobr prce: ena kouzl se devem a zachrauje nron emeslo - um toho hodn hraky, ndob, domky...

Jaroslava Kvasnikov z Chvalova na Kromsku um ze deva vykouzlit tradin hraky, modely starch chaloupek nebo teba pomcky do kuchyn. Je pitom jednou z poslednch, kdo toto ndhern, ale pozvolna vymrajc emeslo dr nad vodou. I proto letos obdrela krajsk titul Mis

projít na článek

Autobus do Podbořan stále na druhém místě hitparády Proglasu

V hitparádě Radia Proglas byla nasazena píseň Helga Braun,   a díky  Vašim hlasům se stále držela na pěkných místech v čele peletonu. Podle pravidel hitparády byla po pátém kole nahrazena songem Autobus do Podbořan ze stejnojmenného alba. Ten ve svém prvn

projít na článek