Kombinovaný 180/600 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen o dvou zrnitostech velmi hrubé škály. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

Kombinovaný 600/2000 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen o dvou středních zrnitostech. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

Kombinovaný 240/1000 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen o dvou zrnitostech hrubé škály. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

Kombinovaný 120/400 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen o dvou zrnitostech extra hrubé škály. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

240 brusný kámen TAIDEA VYPRODÁNO

Kvalitní brusný kámen hrubé zrnitosti na základní přebroušení tupého ostří. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek

Kombinovaný 1000/3000 brusný kámen TAIDEA

Kvalitní brusný kámen o dvou zrnitostech vhodný k dokonalému naostření kuchyňských nožů. Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon.

projít na článek