KOMEDIE O KOMIKOVI

PŘIPRAVUJEME NA PODZIM 2022, PRAŽSKÁ PREMIÉRA 4/11 2022 V 19h KOMORNÍ DIVADLO KALICH  Luboš Balák KOMEDIE O KOMIKOVI (veselohra o smíchu) Okresní město. V něm starý hotel. A pokoj přiměřené ceny. V tom pokoji stárnoucí komik. Stárnoucí – ale ve formě! Zrovna se vrátil ze své vybroušené šou, kterou diváci tak milují. Zazněly nejlepší skeče! Pravda, ty brilianty jsou sice staršího data, ale pořád se lesknou, takže diváky ještě teď bolí ústa a bránice od smíchu. Komik je ve formě, ale konec jeho kariéry se blíží. Stane se tak každému. Ať jste pilot nebo chirurg. Je tu doba rekapitulace, loučení a odcházení. Jak si s ní poradí? Jakej megafór vymyslí na závěr? Během večera našeho přítele navštíví devět postav. Díky jim projde znovu svým životem, prověří si svůj charakter, objeví sebe sama v novém světle, a především si vyzkouší a ověří své nejlepší skeče, vtipy a gagy. V hlavních rolích vystoupí Miroslav Táborský a Ladislav Hampl. Délka představení přibližně 100 minut. Scénář a režie Luboš Balák, Divadlo Komediograf. The post KOMEDIE O KOMIKOVI first appeared on Komediograf.cz.

projít na článek

Komedie o komikovi_videopozvánka

VIDEOPOZVÁNKA NA HRU KOMEDIE O KOMIKOVI do KOMORNÍHO divadla KALICH 1/3 2023 v 19h https://www.komediograf.cz/wp-content/uploads/2023/01/div1.mp4The post Komedie o komikovi_videopozvánka first appeared on Komediograf.cz.

projít na článek

KOMEDIE O KOMIKOVI 17/11 2022 premiéra úspěšně za námi a jedeme na zájezdy!!!

The post KOMEDIE O KOMIKOVI 17/11 2022 premiéra úspěšně za námi a jedeme na zájezdy!!! first appeared on Komediograf.cz.

projít na článek

Komedie o komikovi nová hra Luboše Baláka 17/11 22 v 19h Komorní divadlo Kalich!!!

videopozvanka: https://www.komediograf.cz/wp-content/uploads/2022/11/VID-20221031-WA0002.mp4?_=1 vstupenky zde: https://www.divadlokalich.cz/komorni-kalich/objednat-vstupenky/54048/ The post Komedie o komikovi – nová hra Luboše Baláka –

projít na článek

POSLEDNÍ HETEROSEXUÁLNÍ KOMEDIE od včerejška v prodeji

2. humoristický román Luboše Baláka POSLEDNÍ HETEREOSEXUÁLNÍ KOMEDIE  v prodeji zde: https://www.kosmas.cz/knihy/524848/posledni-heterosexualni-komedie/ nebo na dobírku objednávkou přes mail: [email protected]

projít na článek

Video znatáčení třetího pokračování letní komedie

The post Video z natáčení třetího pokračování letní komedie appeared first on 3Bobule, film.

projít na článek